Emma Matras Dikte ☑️ 6 VERBORGEN GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel lees je op welke manier je de grootste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Dikte:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om je de perfecte slaap te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er wel een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras talrijke formaten beschikbaar. Het kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn het O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De O2 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dik plak HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras Dikte

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan het standaard Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en vastheid levert. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Dikte: Korting op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% tot zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige grepen en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. bed moet een goede ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro en €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden om toe te voegen bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Emma Matras Dikte

Emma Sleep biedt een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Emma Matras Dikte

Buiten de bedden heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras Dikte Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn om de dekbed om te reinigen, is het dekbed te zwaar ten behoeve van binnenlandse wasmachines. Er bestaan twee afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 en ook het kosten start op €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad gereedschap mag de temperatuur vanuit het bedje worden beheerd. Het toestel dient vlakbij de slaapplek om te worden opgesteld plus mogen door middel van één afstandsbediening worden bijgesteld. Hiervan bestaan de accu’s niet echt standaardmatig inbegrepen. De prijs vanaf het temp pad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 diverse matrassen. Wij focussen in het twee meest populaire matrassen: Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen bezitten ’n dikte vanaf 25 cm. De O2 heeft één gemiddeld naar ferm karakter, hetgeen goed geschikt is bij zij en ook rugzijde slapers.

De hybrid is precies een beetje steviger. De belangrijkste verschil tussendoor het 2 matrassen schijnt het feit dat op de gemengde ’n pocketveer niveau blijkt toegevoegd.
De minste formaat vanaf de Emma O2 matras kost 439 en ook de grote afmeting 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid bed starten het kosten vanuit 899 tot 2.039 euro. Gelijkend op je kunt zien, lopen het tarieven krachtig uiteenlopend.

Wordt er korting toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma- garantie en wat worden er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Dikte

Buiten de matrassen, zijn er verschillende nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Door de varianten door is er toegepast aan toenemend gemak, support en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het type pijn dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet omstandigheden oplossen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen geven.

Degenen die last voelt door drukzones (doorgaans wanneer een stuk van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het te veel massa draagt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op heel stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de wervelkolom, mocht je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een slechte uitlijning van de ruggengraat (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupzone), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning biedt. Het beste is dan een van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem treedt aker voor bij mensen die een beetje zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op zeer versleten, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben heel veel voordeel bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfort laag en kleine veren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketvering en vulling?

Net zoals ieder materialen hebben ook schuim en binnen veren elk eigen krachtige kanten. Foam opereert druk reducerend. Indien je een zijdelingse slaper bent en aker het sensatie beleeft dat je vingers slapen, is een schuimmatras wellicht een superieure keuze voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en leveren hierdoor wat extra ondersteuning. Het voornaamste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je heel veel transpireert of in een erg dampig weer leeft, is de veerkern zeker het aandacht geven waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 is door het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een medium-stevig bed dat het balans houdt (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Original Hybrid, terwijl de top laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een beetje warmer wolkachtig gevoel en daarom als meer zacht (maar toch harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt het feit dat mijn persoonlijke matras een intense stank kan hebben?

Inderdaad, indien uw nieuwe Emma-matras een stank ervaart, staat het feit dat heel normaal. Die lucht is onbedreigend en indien u hetzij matras tweeënzeventig uur laat ventileren, verdampt dat lucht. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en tevens toegestaan om baby op het laten slapen. Daarom maakt jij geen enkele bezorgdheden aangaande het stank afkomstig van je nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Matras Dikte

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️