Emma Matras Certificaat ➡️ 13 ONGEBRUIKELIJKE WEETJES

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit stuk leer je op welke manier je de grootste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Certificaat:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slapen. Ontwikkeld om jouw de ideale slaap te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan de matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Emma Matras Certificaat

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het 02 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen dan de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en vastheid levert. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter is in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Certificaat: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en maar liefst 45. Een 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige grepen en op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Emma Matras Certificaat

Emma biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak al in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus goed onderzoek voordat u een beslissing neemt, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Emma Matras Certificaat

Naast de bedden heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Emma Matras Certificaat Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat het mogelijk schijnt te zijn te het dekbed te wassen, blijkt de dekentje te erg zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan 2 maten beschikbaar van 150×200 cm alsook 240 bij 220 plus de prijs start op €165 euro.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad gereedschap kunnen de warmtegraad van de bedden worden beheerd. Het toestel moet naast de de slaapplek te zijn geplaatst en ook kan via 1 afstandsbediening worden aangepast. Van dit bestaan het batterijen geen standaard ingesloten. Het kosten van het tempereerpad is €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over 4 uiteenlopende matrassen. Wij focussen in op het 2 meest populaire bedden: Emma O2 en tevens het Emma Hybrid. Beide materassen kennen ’n omvang vanaf 25 centimeter. Het O2 bezit een gemiddeld naar stevig karakter, wat uitstekend geschikt is bij zijde en tevens achterkant slapers.

De gemengde schijnt juist een beetje steviger. Het grootste afwijking tussenin het twee materassen blijkt dat aan de hybride ’n pocketvering niveau schijnt toegepast.
Het kleinere afmeting van het Emma O2 bed kost 439 en tevens de grootst afmeting 1.069 euro. de Emma Hybrid materas beginnen het kosten vanuit €899 tot 2.039 euro. Net als je kunt zien, gaan de tarieven sterk uiteen.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- waarborg en welke onderdelen worden er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Certificaat

Naast de matrassen, zijn er meer nachtrust gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Al onze bestsellers zijn niet alleen grondig getest door autonome consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan meer en meer comfort, ondersteuning en warmteregulering door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm last dat je hebt.

We kunnen helaas niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Degenen die last voelt door drukpunten (meestal wanneer een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het te veel gewicht draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg stevige matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden deze matrassen nog steeds aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste alignering van de wervelkolom, mocht je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn lijdt door een onjuiste alignering van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te zakken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra support biedt. Het meest passend is daarna eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem treedt aker voor bij mensen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op erg verouderde, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm profijt bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een dikkere comfortabele laag en kleine veren, om de voorgaand besproken drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocket veer en foam?

Gelijk als elk stoffen hebben ook schuim en binnen veren elk afzonderlijk sterk aspecten. Foam opereert druk verminderend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je hand tintelen, is een matras van schuim wellicht een superieure optie voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat harder en bieden daardoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter ventileert. Wanneer je heel veel zweet of in een heel nat klimaat leeft, is de verenkern zeker het aandacht geven waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 is door het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Originele Hybride, waarbij de boven laag aan de bovenkant is aangepast te een wat gezelliger gevoel van wolken en dus als zachter (echter nog steeds harder dan de Original) is gezien.

Klopt dat mijn eigen slaapoppervlak een sterke geur mag hebben?

Ja, wanneer jouw verse Emma-slaapoppervlak een lucht bezit, staat dat zeer gebruikelijk. Het lucht is ongevaarlijk en indien je hetzij slaapoppervlak twee en zeventig uur toelaat ventileren, verdwijnt die lucht. Ons items zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en ook erkend om zuigelingen op het laten rusten. Daarom maakt je geen enkele bezorgdheden aangaande het lucht van je verse Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets solider dankzij hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma Matras Certificaat

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️