Emma Matras Beste Uit De Test ᐅ 15 VREEMDE TRUCS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een korting, in dit stuk lees je hoe je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Beste Uit De Test:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slaap. Gemaakt om jouw de beste slaap te bieden. Doeze sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende formaten verkrijgbaar. Het kleinere formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft het O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Matras Beste Uit De Test

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de 02 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen dan de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Beste Uit De Test: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier handvatten en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 en €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig design wat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Emma Matras Beste Uit De Test

Emma Sleep biedt een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus goed research alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Emma Matras Beste Uit De Test

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Emma Matras Beste Uit De Test Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat het haalbaar schijnt te zijn te de dekbed om te wassen, is de deken te zwaarwegend gedurende huiselijke wasserettes. Er 2 afmetingen verkrijgbaar van 150×200 centimeter alsook 240×220 plus het kosten start op 165 euro EUR.

Temp pad

Met het temp pad tool kan de temperatuur vanaf de bedden zijn gereguleerd. De machine hoort naast de bed om te zijn neergezet en kan door middel van 1 afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Van dit bestaan het energiecellen geen standaardmatig bijgevoegd. De kosten van de tempereerpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over een viertal verschillende matrassen. We concentreren in op het 2 populairste matrassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Allebei materassen kennen één omvang vanaf 25. De O2 heeft een middelmatig tot vast karakter, wat goed aansluit bij zijde en tevens rugzijde slapers.

De gemengde blijkt net enigszins harder. De grote verschil tussen de een tweetal bedden schijnt dat op de hybride ’n pocketvering laag schijnt geïntegreerd.
De kleinere maat vanaf het Het Emma O2 bed kostprijs €439 en het grote formaat €1.069. Bij Emma Hybrid materas starten de kosten vanaf 899 euro tot 2039 euro. Net als jij mag bekijken, lopen de kosten sterk uiteen.

Worden er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma garantieperiode en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Beste Uit De Test

Behalve de matrassen, zijn er meer slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfort, steun en warmteregulering door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Degenen die ongemak voelt door drukplekken (gewoonlijk indien een stuk van je fysiek wordt overbelast of afgesloten als het teveel belasting verdraagt) heeft er gewoonlijk nut van om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een onjuiste positionering van de ruggengraat (meestal als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupen), verlangt vaak meer aan een matras dat meer ondersteuning geeft. Het meest passend is dan eentje van onze hybride matrassen met veren. Het probleem doet zich aker voor bij individuen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op zeer oude, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel profijt bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium een beetje meer kwaliteit heeft met een dikker comfort laag en micro-veren, om de eerder genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocket veer en schuim?

Net als elk grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren elk afzonderlijk krachtige aspecten. Foam werkt druk reducerend. Indien je een zijslaper bent en aker het sensatie beleeft dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde alternatief voor.

Interne veren zijn meestal wat steviger en leveren zodoende wat extra support. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel zweet produceert of in een erg nat milieu verblijft, is de veerkern absoluut het aandacht geven waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 is in het in het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig matras dat het balans houdt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van liggevoel het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast te een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (desalniettemin nog harder dan de Originele) wordt gezien als aangemerkt.

Is het waar datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke stank kun bezitten?

Ja, indien uw recente Emma-slaapoppervlak een geur bezit, staat het feit dat zeer gebruikelijk. De stank staat onbedreigend en als je het matras 72 uren laat toe doorluchten, verdampt die stank. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd met het doel baby op toelaten rusten. Derhalve maak je jij geen enkele bezorgdheden over de stank afkomstig van jouw recente Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat solider vanwege hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma Matras Beste Uit De Test

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️