Emma Matras Beoordeling ✔️ 5 VERBAZENDE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit tekst leer je op welke manier je de grootste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Beoordeling:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slapen. Gecreëerd om je de ideale slaap te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit wel een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten verkrijgbaar. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De O2 is samengesteld uit diverse types schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Emma Matras Beoordeling

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is dan het 02 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt het voor ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Beoordeling: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier grepen en op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. bed moet een stevige ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 tot €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Emma Matras Beoordeling

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek voordat je een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Emma Matras Beoordeling

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras Beoordeling Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het feit dat het mogelijk is te de deken om te reinigen, blijkt het deken te gewichtig gedurende huishoudelijke wasserettes. Er 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm tevens 240×220 en het prijs begint op €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad tool kunnen de warmtegraad vanuit het bedden worden gereguleerd. Het toestel hoort vlakbij het bedden om te worden geplaatst plus mogen met één afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Daarvan zijn het batterijen geen standaard inbegrepen. Het kostprijs van de temp pad is 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit een viertal diverse bedden. We zoomen in op de een tweetal meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en het Emma merk Hybrid. Beiden materassen kennen één omvang van 25. Het O2 bezit een medium tot ferm aard, hetgeen prima geschikt is bij zij en ook rugzijde slapers.

Het hybride blijkt juist een beetje steviger. De belangrijkste verschil tussendoor de twee materassen blijkt het bij het hybrid een pocketveringssysteem laag blijkt geïntegreerd.
De kleinste maat vanaf de Het Emma merk O2 bed bedraagt 439 euro en tevens de grote formaat 1.069 euro. de Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan de kosten van 899 tot €2.039. Net als jij kunt bekijken, bewegen de kosten aanzienlijk uiteen.

Wordt er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- garantie en welke aspecten wordt er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Beoordeling

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te wijten door dit design.

Door de varianten door is er toegepast aan toenemend gemak, support en warmtebeheersing door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het type pijn dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen aanbieden.

Wie pijn heeft door drukplekken (gewoonlijk als een gedeelte van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het teveel massa ondersteunt) heeft er meestal baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op heel stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte uitlijning van de rug, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugklachten lijdt door een onjuiste positionering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te soepel is en begint door te slinken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest geschikt is vervolgens één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt aker voor bij individuen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te lange tijd op heel oude, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben enorm baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets extra belang heeft met een dikkere comfort laag en microveren, om de eerder vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketvering en vulling?

Gelijk als elk stoffen hebben ook foam en binnen veren ieder unique sterk aspecten. Schuim functioneert drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en aker het gevoel beleeft dat je hand slapen, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde keuze voor.

Binnen veren zijn doorgaans wat vaster en bieden daardoor wat extra ondersteuning. Het grootste pro van de binnenveringskern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel zweet of in een zeer nat milieu leeft, is de kern met veren absoluut het bekijken waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen beschouwd als een medium hard bed dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als gezien als een medium stevig slaapoppervlak dat het balans behoudt (hieraan geven de meeste mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste laag is aangepast te een enigszins gezelliger wolkengevoel en dientengevolge als softer (desalniettemin nog harder dan de Originele) is aangemerkt.

Is het juist dat mijn bed een krachtige geur kan ervaren?

Inderdaad, wanneer je verse Emma-slaapoppervlak een lucht bezit, is datgene zeer gewoon. De stank ligt onschadelijk en wanneer jij de slaapoppervlak tweeënzeventig uurtjes laat toe ventileren, verdwijnt die geur. Ons producten zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en tevens toegestaan voor het doel baby op de te slapen. Dus maakt u niet bekommeringen over het lucht van jouw verse Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins solider vanwege hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Matras Beoordeling

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️