Emma Matras Accessoires 🔴 4 OPZIENBARENDE TIPS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingen

De Beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit tekst leer je hoe je de grootste afprijzingen en voordeligste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Accessoires:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slaap. Gecreëerd om je de beste slaap te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit wel een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke formaten verkrijgbaar. Het kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende types schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras Accessoires

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de O2 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Accessoires: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige grepen en bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Emma Matras Accessoires

Emma biedt een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus goed onderzoek voordat je een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Emma Matras Accessoires

Buiten de bedden heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras Accessoires Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat het haalbaar schijnt te zijn te de dekentje om te wassen, is het dekbed te zwaar voor binnenlandse wasserettes. Er een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150×200 cm tevens 240×220 en de kostprijs begint bij €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temp pad tool kunnen het warmte vanuit het bed worden gereguleerd. De toestel dient naast de de bedden te wezen neergezet plus kan met een afstandsbediening worden bijgesteld. Hiervan zijn de batterijen geen standaardmatig bijgevoegd. De kostprijs van de temperatuurpad is 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit vier uiteenlopende materassen. We zoomen in op het twee favoriete materassen: Het Emma merk O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Allebei bedden bezitten ’n omvang vanaf 25. De O2 heeft ’n medium tot stevig aard, dat goed geschikt is voor zijde en tevens rugslapers.

Het hybride blijkt juist iets steviger. De grootste verschil tussen het 2 matrassen is het feit dat op het hybride ’n pocketvering laagje is toegevoegd.
Het kleinste maat vanaf de Emma O2 materas kost €439 en tevens het grootst maat 1.069 euro. de Emma bedrijf Hybrid matras beginnen het kosten van 899 tot 2039 euro. Zoals je kunt zien, gaan het kosten krachtig uiteen.

Worden er korting gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- garantieperiode en wat worden er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Accessoires

Naast de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen tot gevolg heeft. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend gemak, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het type ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas niet situaties aanpakken, maar we kunnen je echter wat richtlijnen voorschotelen.

Degenen die ongemak voelt door drukpunten (doorgaans als een stuk van je lichaam wordt overbelast of gekneld als het te veel belasting ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een onjuiste uitlijning van de rug (meestal als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het meest passend is dan eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich vaker voor bij mensen die een beetje zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op zeer oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins extra waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketvering en vulling?

Net gelijk alle materialen hebben ook foam en binnenveren elk afzonderlijk krachtige punten. Vulling functioneert drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel ervaart dat je handen slapen, is een schuimmatras vermoedelijk een betere optie in jouw geval.

Interne veren zijn doorgaans wat vaster en leveren zodoende wat toegevoegde support. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Indien je heel veel zweet produceert of in een erg vochtig klimaat leeft, is de verenkern zeker het aandacht geven waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen aangemerkt als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast om een wat knusser wolkachtig gevoel en daarom als zachter (echter nog steviger dan de Originele) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist dat mijn eigen matras een krachtige geur kun ervaren?

Inderdaad, indien je recente Emma-bed een stank bezit, staat datgene heel gewoon. De lucht ligt onschadelijk en als je hetzij bed twee en zeventig uurtjes laat toe luchten, vervaagt deze geur. Ons items zijn OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en eveneens erkend met het doel baby’s op de om slapen. Derhalve maak je geen zorgen aangaande het stank afkomstig van jouw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen iets steviger vanwege hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma Matras Accessoires

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️