Emma Matras 70 X 140 ➡️ 14 SIMPELE TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Deals

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een afprijzing, in dit artikel ontdek je hoe je de hoogste kortingen en voordeligste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras 70 X 140:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jou de beste slaap te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit wel een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke maten beschikbaar. De kleine maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De O2 bestaat uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Emma Matras 70 X 140

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt het voor ons dat een betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en vastheid levert. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras 70 X 140: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 en zelfs 45%. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier handvatten en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed binnen alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Emma Matras 70 X 140

Emma Sleep heeft een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens u een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Emma Matras 70 X 140

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras 70 X 140 Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde mogelijk is te de deken om te schoonmaken, is de deken te erg gewichtig gedurende binnenlandse wasmachines. Er een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 centimeter en 240×220 en ook het prijs start op €165 euro.

Temp pad

Met behulp van het temp pad tool mag het warmte vanaf de bed wezen beheerd. De toestel moet vlakbij het bed te wezen geplaatst en mag door middel van een afstandsbedieningstoestel zijn aangepast. Hiervan bevinden de batterijen niet standaardgewijs ingesloten. Het kosten vanaf de temp pad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit een viertal diverse materassen. Wij zoomen in de een tweetal populairste bedden: Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Allebei bedden bezitten één dikte vanaf 25. Het O2 heeft een middelmatig naar stevig aard, wat uitstekend geschikt is voor zij en ook achterkant slapers.

De gemengde is precies een beetje steviger. De belangrijkste verschil tussendoor de een tweetal materassen blijkt dat bij het gemengde ’n pocketveer laagje schijnt toegevoegd.
De kleinere afmeting van de Het Emma merk O2 matras kost €439 en het grote formaat 1.069 euro. Bij Emma merk Hybrid bed vangen aan de kosten van €899 tot en met 2039 euro. Net als jij kan zien, gaan de prijzen aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma garantieperiode en wat wordt er vergoed?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras 70 X 140

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen tot gevolg heeft. Al onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Door de varianten door is er gebruikt aan meer en meer comfort, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het type pijn dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je echter wat adviezen aanbieden.

Wie ongemak ervaart door drukplekken (gewoonlijk indien een deel van je lichaam wordt belast of afgekneld als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de wervelkolom, mocht je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een slechte uitlijning van de rug (meestal als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat extra support biedt. Het beste is daarna een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt vaker voor bij individuen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op erg versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins toegevoegde belang heeft met een dikker comfortabele laag en microveren, om de hiervoor genoemde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocket veer en schuim?

Gelijk zoals elk stoffen hebben ook vulling en interne veren elk unique sterk aspecten. Vulling werkt druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en vaker het gevoel ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een superieure keuze in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat steviger en geven hierdoor wat extra steun. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je veel transpireert of in een heel vochtig klimaat leeft, is de veerkern vast en zeker het overwegen waard.

De productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid is gezien als een medium stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Original Hybrid, terwijl de top opperste laag is aangepast te een beetje gezelliger wolkengevoel en dientengevolge als softer (desalniettemin toch harder dan de Oorspronkelijke) wordt aangemerkt.

Is het juist dat mijn persoonlijke bed een krachtige geur mag bezitten?

Ja, indien je verse Emma-matras een geur heeft, ligt datgene erg normaal. De stank is onschadelijk en indien jij het slaapoppervlak 72 uren laat toe luchten, verdwijnt deze stank. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en eveneens toegestaan voor het doel baby op het toelaten dutten. Dus maakt je geen enkele zorgen betreffende deze geur uit jouw verse Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma Matras 70 X 140

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️