Emma Matras 30 Korting ➡️ 12 ONGEBRUIKELIJKE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit tekst ontdek je hoe je de hoogste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras 30 Korting:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slaap. Ontwikkeld om jou de perfecte slaap te geven. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende maten verkrijgbaar. Het kleine formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn het O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Matras 30 Korting

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra steun en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Matras 30 Korting: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Na die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en maar liefst 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier grepen en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype binnen de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 tot €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het past in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wil kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Emma Matras 30 Korting

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens u een aankoop neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Emma Matras 30 Korting

Naast de bedden biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Emma Matras 30 Korting Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn te de dekbed te reinigen, blijkt de dekbed te erg gewichtig ten behoeve van binnenlandse wasmachines. Er twee formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm alsook 240 bij 220 plus het kosten vangt aan op 165 euro.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad tool kunnen de temperatuur vanaf het bedden worden geregeld. De toestel hoort naast de de bedden om te wezen opgesteld plus mag via een afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Van dit zijn het energiecellen niet standaardmatig bijgevoegd. De kosten van het tempereerpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit 4 uiteenlopende bedden. Wij concentreren in op het een tweetal populairste matrassen: Emma O2 en de Emma merk Hybrid. Beide bedden kennen één omvang van 25. Het O2 heeft één middelmatig tot vast aard, wat goed aansluit bij zij en achterkant slapers.

De hybrid schijnt precies een beetje steviger. De belangrijkste onderscheid tussenin de 2 materassen is het feit dat bij de hybride ’n pocketvering laag schijnt toegevoegd.
Het kleinere maat van de Het Emma O2 matras bedraagt 439 en het grootste maat 1.069 euro. Bij het Emma Hybrid matras beginnen de kosten vanuit 899 euro tot 2039 euro. Zoals jij kan aanschouwen, lopen de prijzen aanzienlijk uiteen.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- garantie en wat worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras 30 Korting

Naast de matrassen, zijn er meer slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen tot gevolg heeft. Allemaal onze bestsellers zijn niet alleen grondig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm last dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Wie pijn heeft door drukzones (meestal indien een gedeelte van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het overmatig massa draagt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op erg stevige matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een slechte alignering van de rug (meestal als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te zakken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat extra steun geeft. Het beste is vervolgens één van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem komt vaker voor bij mensen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die simpelweg te veel tijd op heel oude, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium enigszins toegevoegde belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en microveren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussenin een pocketvering en foam?

Zoals zoals alle materialen hebben ook vulling en interne veren elk unique krachtige aspecten. Schuim opereert drukverlagend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het sensatie krijgt dat je vingers tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure optie in jouw geval.

Binnen veren zijn meestal wat harder en geven daardoor wat meer steun. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Als je overvloedig zweet of in een zeer dampig klimaat woont, is de kern met veren zeker het bekijken waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 is over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een medium stevig bed dat het midden behoudt (hieraan kiezen de meesten de voorkeur).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Original Hybrid, terwijl de boven laag is aangepast om om een wat warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (echter nog vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar dat mijn persoonlijke bed een krachtige lucht kan ervaren?

Klopt, wanneer je verse Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, is dat zeer normaal. Die geur staat ongevaarlijk en als jij het bed 72 uren laat doorluchten, verdwijnt dat stank. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en tevens goedgekeurd voor het doel baby op de toestaan dutten. Daarom maak je je geen enkele zorgen over de geur uit jouw nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Matras 30 Korting

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️