Emma Matras 160×200 160 Kilo ᐅ 10 OPMERKELIJKE HACKS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit artikel ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en beste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras 160×200 160 Kilo:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slaap. Gemaakt om jou de beste slaap te geven. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras tal van maten beschikbaar. Het kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van het bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Emma Matras 160x200 160 Kilo

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras 160×200 160 Kilo: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier handvatten en kan bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed uit alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Emma Matras 160×200 160 Kilo

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek voordat u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Emma Matras 160x200 160 Kilo

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras 160×200 160 Kilo Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde mogelijk is om het dekbed te schoonmaken, blijkt de dekbed te zwaarwegend ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er 2 afmetingen verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 cm alsook 240×220 plus de kosten begint op €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad instrument mag het warmte vanuit het bedje zijn geregeld. De machine moet naast de het bedden om te worden geplaatst plus mag via één afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Van dit bestaan het energiecellen niet standaard bijgevoegd. Het kosten vanaf de tempereerpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal verschillende bedden. Wij focussen in de 2 favoriete bedden: Het Emma merk O2 en tevens de Emma Hybrid. Beide materassen bezitten een omvang vanaf 25 cm. Het O2 bezit ’n gemiddeld naar stevig karakter, dat goed past voor zij en ook rugzijde slapers.

De gemengde blijkt net een beetje steviger. Het belangrijkste onderscheid tussenin de een tweetal materassen schijnt dat op de hybrid ’n pocketveer niveau is geïntegreerd.
De kleinere afmeting van de Emma O2 bed kost 439 en ook de grote formaat 1069 euro. de Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan de prijzen vanaf 899 euro tot en met 2039 euro. Gelijkend op je mag zien, gaan het tarieven aanzienlijk verschillend.

Wordt er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma garantieperiode en wat worden er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras 160×200 160 Kilo

Buiten de matrassen, zijn er meer nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet alleen grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er gebruikt aan meer en meer comfortabelheid, support en warmteregulering door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties oplossen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Degenen die ongemak heeft door drukzones (doorgaans wanneer een gedeelte van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het overmatig massa ondersteunt) heeft er meestal baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede uitlijning van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugklachten heeft door een onjuiste alignering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat meer ondersteuning biedt. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue treedt regelmatig voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op zeer versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben enorm voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins extra waarde heeft met een meer omvangrijke comfort laag en micro-veren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocketvering en foam?

Net gelijk ieder grondstoffen hebben ook vulling en binnenveren ieder unique krachtige punten. Schuim functioneert druk reducerend. Indien je een zijslaper bent en vaker het besef krijgt dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een verbeterde alternatief voor.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en leveren daardoor wat meer ondersteuning. Het voornaamste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je heel veel transpireert of in een erg nat klimaat woont, is de veerkern absoluut het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard matras dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride is aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is qua liggevoel het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, waarbij de boven laag aan de bovenkant is aangepast om voor een enigszins gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (maar nog steeds harder dan de Originele) wordt gezien als gezien.

Is het waar datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige geur mag bezitten?

Ja, wanneer jouw recente Emma-slaapoppervlak een geur ervaart, ligt dat erg gebruikelijk. De stank ligt onschadelijk en indien je de slaapoppervlak tweeënzeventig uurtjes laat ventileren, verdwijnt deze stank. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en ook erkend met het doel baby op om slapen. Dus maakt u geen zorgen over deze geur uit uw recente Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat solider dankzij hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Matras 160×200 160 Kilo

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️