Emma Matras 1 Persoons Matras ᐅ 3 LUCRATIEVE FEITEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit artikel lees je op welke manier je de beste kortingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras 1 Persoons Matras:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jou de perfecte nachtrust te bieden. Slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras talrijke formaten verkrijgbaar. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn de O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik plak HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras 1 Persoons Matras

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveren dan de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras 1 Persoons Matras: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Na die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% en maar liefst 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier handvatten en kan op 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het bed past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Emma Matras 1 Persoons Matras

Emma biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen vaak al in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek alvorens u een aankoop neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Emma Matras 1 Persoons Matras

Naast de bedden biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Emma Matras 1 Persoons Matras Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het hetzelfde haalbaar blijkt te zijn te de deken te reinigen, blijkt de dekentje te erg zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasautomaten. Er een tweetal formaten beschikbaar voor aankoop van 150×200 cm tevens 240 bij 220 plus de kosten start op 165 EUR.

Temp pad

Met het tempereerpad gereedschap kan het temperatuur vanaf het bedden worden geregeld. Het toestel hoort naast de bed te worden neergezet en kan met één afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Daarvan bestaan de energiecellen niet standaardmatig ingesloten. Het kosten vanaf het temp pad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft vier verschillende matrassen. We zoomen in op het een tweetal populairste bedden: Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Allebei bedden kennen ’n omvang vanaf 25 centimeter. De O2 bezit een middelmatig naar stevig aard, wat prima past bij zijde en ook rugslapers.

Het gemengde blijkt net iets steviger. Het grootste onderscheid tussen de een tweetal matrassen schijnt dat aan de gemengde een pocketveringssysteem niveau schijnt toegevoegd.
Het kleinste maat vanaf het Het Emma merk O2 bed bedraagt 439 euro en tevens de grootst formaat 1069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid materas beginnen de prijzen vanaf €899 tot 2.039 euro. Zoals u mag aanschouwen, lopen het tarieven sterk uiteen.

Wordt er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma waarborg en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras 1 Persoons Matras

Behalve de matrassen, zijn er andere slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Elk onze bestsellers zijn niet enkel diepgaand getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan meer en meer comfort, support en temperatuurregulering door het toevoegen van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Wie ongemak ervaart door drukpunten (gewoonlijk als een gedeelte van je lijf wordt beladen of afgekneld als het te veel massa verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op zeer harde matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de wervelkolom, als je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een verkeerde alignering van de rug (doorgaans als een matras te soepel is en start door te zakken bij de heupzone), verlangt meestal meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning geeft. Het meest passend is daarna een van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem komt aker voor bij individuen die enigszins zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te lang op heel oude, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins meer kwaliteit heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor vermelde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketveer en foam?

Net zoals elk materialen hebben ook foam en binnenveren hun eigen krachtige kanten. Schuim functioneert druk reducerend. Als je een zijslaper bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je hand tintelen, is een schuim matras waarschijnlijk een superieure alternatief voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat vaster en bieden zodoende wat extra ondersteuning. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter lucht doorlaat. Wanneer je overvloedig zweet produceert of in een zeer nat klimaat leeft, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Originele Hybride wordt beschouwd als een medium-stevig matras dat het evenwicht houdt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven opperste laag is aangepast om te een beetje knusser wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin nog harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn bed een sterke lucht kun bezitten?

Inderdaad, als jouw nieuwe Emma-matras een geur heeft, staat datgene heel gewoon. Die stank ligt onbedreigend en als jij hetzij slaapoppervlak twee en zeventig uur laat toe luchten, verdwijnt die geur. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd met het doel baby op de laten dutten. Derhalve maak u geen enkele bekommeringen betreffende deze stank afkomstig van uw recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Matras 1 Persoons Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️