Emma Koudschuim Matras Proberen 🔴 11 SCHOKKENDE TIPS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk leer je hoe je de hoogste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Koudschuim Matras Proberen:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slaap. Gemaakt om je de beste slaap te bieden. Doeze vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit nog een verschil in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende maten verkrijgbaar. De kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De 02 is samengesteld uit diverse types schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van de matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma Koudschuim Matras Proberen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het 02 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan het reguliere Hybrid matras, waardoor het extra steun en stabiliteit levert. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Koudschuim Matras Proberen: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10 tot maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige handvatten en kan bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 en €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Emma Koudschuim Matras Proberen

Emma heeft een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus goed research alvorens u een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Emma Koudschuim Matras Proberen

Buiten de bedden heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Emma Koudschuim Matras Proberen Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde haalbaar is te de dekentje om te schoonmaken, is de dekbed te erg zwaarwegend gedurende huiselijke wasserettes. Er een tweetal maten beschikbaar vanaf 150×200 centimeter tevens 240 bij 220 en ook de kostprijs begint op 165 euro euro’s.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad tool kan het warmtegraad vanuit het bed worden beheerd. De apparaat hoort vlakbij de bedden te zijn opgesteld en ook mogen met één afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Van dit bestaan de energiecellen niet standaardgewijs bijgevoegd. De kostprijs vanaf het tempereerpad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit een viertal diverse bedden. We concentreren in op de een tweetal meest populaire bedden: Emma O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Beiden bedden hebben een omvang van 25 centimeter. Het O2 heeft ’n gemiddeld naar stevig karakter, hetgeen goed geschikt is bij zij en rugzijde slapers.

De hybrid is juist een beetje harder. Het grote afwijking tussenin de een tweetal matrassen schijnt dat aan de gemengde ’n pocketvering niveau is toegevoegd.
Het kleinere maat vanaf het Emma O2 bed kost 439 euro en ook de grootst afmeting 1.069 euro. Bij Emma merk Hybrid matras starten de kosten vanaf 899 euro t/m 2039 euro. Zoals u mag aanschouwen, gaan het tarieven sterk uiteen.

Worden er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- waarborg en welke aspecten worden er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Koudschuim Matras Proberen

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussens, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Tussen de varianten door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort last dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Personen die last heeft door drukplekken (doorgaans als een deel van je lijf wordt beladen of afgekneld als het te veel belasting ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op heel stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn lijdt door een slechte uitlijning van de rug (meestal als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat meer steun verleent. Het meest passend is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem treedt aker voor bij mensen die wat zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die eenvoudigweg te lange tijd op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben veel baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium iets meer kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en kleine veren, om de eerder vermelde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid ertussen een pocket veer en schuim?

Gelijk als alle grondstoffen hebben ook foam en interne veren hun unique krachtige kanten. Schuim functioneert drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je hand tintelen, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure alternatief voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat harder en geven hierdoor wat toegevoegde steun. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel zweet of in een heel nat klimaat verblijft, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt door het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als een medium-stevig matras dat het evenwicht houdt (hieraan kiezen de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top opperste laag is aangepast voor te een beetje knusser gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (echter toch harder dan de Originele) wordt gezien als gezien.

Is het juist datgene mijn eigen slaapoppervlak een krachtige geur kun ervaren?

Inderdaad, wanneer je verse Emma-matras een lucht ervaart, is het feit dat heel gewoon. Die stank staat onbedreigend en als jij de slaapoppervlak twee en zeventig uurtjes laat toe doorluchten, verdwijnt die stank. Onze producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd met het doel baby’s op de laten dutten. Daarom maak u niet bezorgdheden betreffende de lucht uit uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Koudschuim Matras Proberen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️