Emma Hybrid Review ✔️ 9 OPZIENBARENDE FEITEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit stuk ontdek je hoe je de beste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Hybrid Review:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slaap. Gecreëerd om jou de beste slaap te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras talrijke maten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel kopen op de website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dik plak HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Hybrid Review

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de 02 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Hybrid Review: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10 en zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier handvatten en kan bij 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed uit de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform moet een stevige ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden om toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Emma Hybrid Review

Emma biedt een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus goed onderzoek alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Emma Hybrid Review

Naast de bedden heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Emma Hybrid Review Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat het denkbaar schijnt te zijn om de dekbed te reinigen, blijkt het deken te erg zwaarwegend ten behoeve van binnenlandse wasserettes. Er bestaan 2 formaten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm tevens 240×220 plus de kostprijs vangt aan op 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad tool kan het temperatuur van het bedje wezen beheerd. De apparaat dient naast de de bed te wezen geplaatst en ook kan door middel van 1 afstandsbediening worden aangepast. Daarvan bestaan de batterijen niet standaardmatig inbegrepen. Het kosten vanaf het tempereerpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal uiteenlopende materassen. We zoomen in de twee populairste bedden: Het Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Allebei bedden bezitten één omvang van 25. De O2 kent een medium tot vast aard, hetgeen prima geschikt is bij kant en rugslapers.

De hybrid is net enigszins steviger. De grote afwijking tussendoor het 2 matrassen is het feit dat op de hybrid een pocketveringssysteem niveau blijkt toegevoegd.
Het kleinste afmeting van de Het Emma merk O2 matras kost 439 euro en tevens het grootste afmeting 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid materas beginnen het tarieven van 899 euro tot en met €2.039. Gelijkend op je kunt zien, bewegen het kosten aanzienlijk verschillend.

Wordt er korting toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma garantie en wat worden er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Hybrid Review

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen tot gevolg heeft. Allemaal onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te wijten door dit design.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, ondersteuning en warmtebeheersing door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het type ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je echter wat richtlijnen geven.

Personen die ongemak heeft door drukplekken (doorgaans als een deel van je lichaam wordt overbelast of gekneld als het te veel massa ondersteunt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg harde matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Ondanks dat ze zachter zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte uitlijning van de wervelkolom, mocht je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een verkeerde positionering van de rug (doorgaans als een matras te zacht is en begint door te verzakken bij de heupen), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra steun biedt. Het meest passend is daarna één van onze combinatie matrassen met veren. Het issue komt regelmatig voor bij personen die wat zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die eenvoudigweg te veel tijd op erg oude, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium een beetje extra belang heeft met een dikker comfortabele laag en microveren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid ertussen een pocketveer en vulling?

Gelijk zoals elk grondstoffen hebben ook foam en binnen veren hun afzonderlijk krachtige kanten. Schuim werkt druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een betere optie voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat harder en leveren zodoende wat extra steun. Het voornaamste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij beter lucht doorlaat. Indien je veel zweet produceert of in een erg vochtig weer woont, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt over het in het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als gezien als een gemiddeld stevig bed dat het midden hanteert (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast om een beetje gezelliger gevoel van wolken en daarom als meer zacht (echter nog steeds harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Is het waar datgene mijn slaapoppervlak een sterke stank kan bezitten?

Ja, indien uw recente Emma-slaapoppervlak een stank ervaart, is het feit dat heel gewoon. Die stank is ongevaarlijk en wanneer u de matras twee en zeventig uren laat luchten, verdampt die geur. Ons artikelen zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd om baby’s op de om slapen. Daarom maakt je niet bezorgdheden over de lucht afkomstig van je nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma Hybrid Review

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️