Emma Hybrid Ervaringen 🔴 13 ONTHULLENDE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk lees je op welke manier je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Hybrid Ervaringen:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slapen. Gemaakt om jouw de ideale slaap te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke maten verkrijgbaar. De kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen op de website? Dit zijn de 02-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De 02 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Hybrid Ervaringen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter is dan de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Hybrid Ervaringen: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en maar liefst 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven en toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier handvatten en op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed uit alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een stevige ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 en €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het bed in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Emma Hybrid Ervaringen

Emma biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus goed research voordat je een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Emma kussen

Emma Hybrid Ervaringen

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Emma Hybrid Ervaringen Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat het denkbaar schijnt te zijn om de dekentje te schoonmaken, blijkt het dekbed te erg zwaarwegend voor binnenlandse wasautomaten. Er bestaan 2 afmetingen beschikbaar van 150 bij 200 cm alsook 240 bij 220 en de kosten start op €165 euro.

Temp pad

Met de temp pad instrument kunnen de temperatuur vanaf de bedje wezen gereguleerd. De toestel moet naast de het slaapplek om te wezen geplaatst plus kan door middel van een afstandsbedieningstoestel worden versteld. Van dit bevinden de batterijen niet standaardmatig bijgevoegd. Het kosten vanaf de temperatuurpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft een viertal verschillende bedden. We zoomen in op de 2 populairste matrassen: Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beide matrassen kennen een omvang vanaf 25. Het O2 kent ’n gemiddeld tot vast aard, dat uitstekend aansluit voor zijde en ook achterkant slapers.

De hybrid blijkt net iets harder. De grote onderscheid tussen de een tweetal matrassen blijkt dat bij de gemengde ’n pocketveer niveau schijnt toegepast.
Het kleinste afmeting vanaf het Het Emma merk O2 matras kostprijs €439 en ook het grootste formaat 1.069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan het prijzen vanaf 899 euro tot en met 2.039 euro. Gelijkend op je mag bekijken, bewegen het tarieven krachtig uiteen.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma- garantie en wat worden er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Hybrid Ervaringen

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrascover, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan steeds meer comfortabelheid, support en warmtebeheersing door het gebruiken van meer innovatieve materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaaphouding en het vorm last dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Personen die last voelt door drukzones (gewoonlijk indien een deel van je lijf wordt beladen of gekneld als het teveel belasting ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op heel harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn ervaart door een onjuiste uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupen), verlangt vaak meer aan een matras dat bijkomende steun verleent. Het meest passend is dan eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem treedt regelmatig voor bij mensen die wat zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op heel versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium iets toegevoegde belang heeft met een dikkere comfortabele laag en kleine veren, om de eerder vermelde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocket veer en schuim?

Zoals zoals alle grondstoffen hebben ook schuim en interne veren hun unique sterk punten. Schuim werkt druk reducerend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en aker het sensatie krijgt dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een verbeterde optie voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en bieden hierdoor wat toegevoegde ondersteuning. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter lucht doorlaat. Als je overvloedig zweet produceert of in een heel dampig klimaat verblijft, is de kern met veren vast en zeker het bekijken waard.

De genoemde productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het in het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een medium stevig slaapoppervlak dat het evenwicht hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Original Hybrid, terwijl de bovenste opperste laag is aangepast voor om een enigszins knusser gevoel van wolken en daarom als softer (echter nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien.

Klopt het feit dat mijn bed een sterke geur kun hebben?

Klopt, wanneer jouw nieuwe Emma-bed een geur bezit, staat datgene heel normaal. Die stank staat onbedreigend en wanneer jij hetzij matras tweeënzeventig uren laat doorluchten, vervaagt deze geur. Onze artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en ook erkend met het doel baby’s op de toestaan slapen. Daarom maakt u geen enkele bekommeringen aangaande deze stank uit uw recente Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Hybrid Ervaringen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️