Emma Dont Worry Sleep Happy ✔️ 12 ONTHULLENDE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk leer je hoe je de hoogste kortingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Dont Worry Sleep Happy:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slaap. Gemaakt om je de perfecte slaap te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een verschil in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten verkrijgbaar. Het kleine maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse soorten schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Emma Dont Worry Sleep Happy

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan de O2 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en vastheid levert. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler is dan de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Dont Worry Sleep Happy: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze verhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% en maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier handvatten en kan op 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn diverse elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Emma Dont Worry Sleep Happy

Emma Sleep biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens je een beslissing neemt, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Emma Dont Worry Sleep Happy

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Dont Worry Sleep Happy Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat het mogelijk schijnt te zijn om de dekbed om te schoonmaken, is de dekentje te gewichtig gedurende huiselijke wasserettes. Er bestaan een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter tevens 240 bij 220 en de prijs begint op 165 euro EUR.

Temp pad

Met het temperatuurpad gereedschap kan het warmtegraad vanuit het bed wezen gereguleerd. Het machine moet naast de bedden te worden opgesteld en ook mogen via een afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Daarvan bevinden het energiecellen geen standaard bijgevoegd. Het kosten van het temp pad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 verschillende bedden. We concentreren in op het twee meest populaire bedden: Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Allebei matrassen kennen ’n diktegraad van 25 centimeter. Het O2 kent één medium naar stevig eigenschap, dat uitstekend geschikt is bij kant en ook achterkant slapers.

Het hybride is net een beetje harder. Het belangrijkste verschil tussendoor de een tweetal materassen schijnt dat op de hybrid ’n pocketveringssysteem laagje schijnt toegepast.
De kleinere afmeting van het Het Emma O2 bed kost €439 en tevens de grootst maat €1.069. Bij het Emma merk Hybrid bed starten de kosten vanaf €899 tot 2.039 euro. Zoals jij mag bekijken, lopen het tarieven krachtig verschillend.

Worden er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma garantie en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Dont Worry Sleep Happy

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet alleen grondig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat komt door dit design.

Gedurende de varianten door is er gebruikt aan toenemend comfort, support en temperatuurregulering door het gebruiken van aanvullende vernieuwende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het vorm pijn dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet alle gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat richtlijnen geven.

Personen die pijn heeft door drukplekken (meestal indien een deel van je lijf wordt belast of afgekneld als het te veel belasting draagt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de ruggengraat, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een onjuiste uitlijning van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te slinken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat meer ondersteuning verleent. Het meest geschikt is vervolgens één van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem komt vaker voor bij individuen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op zeer oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel voordeel bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en kleine veren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketveer en foam?

Zoals als elk grondstoffen hebben ook foam en binnen veren ieder eigen krachtige punten. Schuim werkt druk verminderend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef ervaart dat je vingers slapen, is een schuim matras wellicht een verbeterde keuze in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat vaster en leveren hierdoor wat extra ondersteuning. Het voornaamste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Als je veel zweet produceert of in een heel nat weer woont, is de verenkern absoluut het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt door het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als gezien als een medium stevig matras dat het balans houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is wat betreft liggevoel het meest gelijk met de Original Hybrid, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast voor om een beetje gezelliger wolkengevoel en daarom als zachter (maar toch vaster dan de Originele) wordt gezien als gezien.

Is het juist dat mijn eigen matras een krachtige lucht mag bezitten?

Ja, indien jouw nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank ervaart, is het feit dat erg normaal. Het stank is ongevaarlijk en wanneer jij het matras tweeënzeventig uurtjes laat ventileren, verdampt die lucht. Onze eigen items zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en ook erkend voor het doel zuigelingen op het toelaten slapen. Derhalve maak jij niet zorgen over de geur uit je nieuwe Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets solider dankzij hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Dont Worry Sleep Happy

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️