Emma Diamond Kussen Review ᐅ 3 SNELLE FEITJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een korting, in dit stuk leer je op welke manier je de hoogste kortingen en voordeligste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Diamond Kussen Review:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om je de perfecte nachtrust te geven. Val in slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er wel een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. Het kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel kopen op de website? Dit betreft de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende types schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Diamond Kussen Review

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en vastheid biedt. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Diamond Kussen Review: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10% en maar liefst 45. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform biedt een stevige ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het past in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden die toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Emma Diamond Kussen Review

Emma Sleep biedt een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research alvorens je een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Emma Diamond Kussen Review

Buiten de bedden biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Emma Diamond Kussen Review Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde haalbaar blijkt te zijn om het dekbed om te wassen, is de dekentje te erg zwaarwegend ten behoeve van binnenlandse wasmachines. Er bestaan een tweetal maten beschikbaar van 150×200 centimeter alsook 240×220 en ook het kostprijs start bij €165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het temp pad tool kan de temperatuur vanaf het bed wezen geregeld. Het apparaat dient vlakbij het bedden te zijn neergezet plus mag door middel van één afstandbediening worden aangepast. Van dit bevinden het energiecellen niet echt standaardmatig inbegrepen. De prijs vanaf de temp pad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over een viertal uiteenlopende matrassen. We zoomen in op de een tweetal favoriete bedden: Het Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beide matrassen bezitten ’n omvang vanaf 25 cm. De O2 bezit ’n middelmatig tot vast aard, dat uitstekend past bij zijde en achterkant slapers.

Het hybride schijnt net enigszins steviger. Het grote verschil tussenin het 2 matrassen blijkt het op het hybrid een pocketveringssysteem laagje blijkt toegepast.
De minste afmeting vanaf het Emma O2 bed kostprijs 439 en tevens de grootste afmeting 1.069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid materas starten de tarieven van 899 euro t/m 2039 euro. Net als je mag zien, bewegen het kosten sterk uiteenlopend.

Wordt er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma waarborg en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Diamond Kussen Review

Buiten de matrassen, zijn er meer slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten tot gevolg heeft. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan meer en meer comfort, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het soort pijn dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen geven.

Personen die pijn ervaart door drukpunten (meestal indien een stuk van je lichaam wordt belast of afgekneld als het te veel gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer vaste matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen toch aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de rug, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een verkeerde positionering van de rug (gewoonlijk als een matras te zacht is en begint door te verzakken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat meer steun biedt. Het meest geschikt is dan een van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue doet zich aker voor bij personen die wat zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op heel oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben veel profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins extra waarde heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de hiervoor besproken problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocket veer en foam?

Zoals zoals elk stoffen hebben ook foam en binnen veren elk eigen krachtige punten. Vulling functioneert drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je handen slapen, is een matras van schuim wellicht een superieure alternatief in jouw geval.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en leveren hierdoor wat meer steun. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter ventileert. Indien je overvloedig zweet produceert of in een zeer vochtig milieu woont, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Originele Hybride, terwijl de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een beetje warmer wolkengevoel en dientengevolge als meer zacht (maar toch vaster dan de Originele) wordt gezien als gezien.

Is het juist dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense lucht mag hebben?

Ja, wanneer jouw recente Emma-bed een geur bezit, staat dat zeer normaal. De stank staat onschadelijk en wanneer u de slaapoppervlak twee en zeventig uur laat doorluchten, vervaagt deze geur. Ons artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en tevens erkend met het doel zuigelingen op de toestaan rusten. Dus maakt u niet bezorgdheden betreffende de lucht afkomstig van uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Diamond Kussen Review

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️