Emma Beige 🔥 3 MAKKELIJKE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma steeds een afprijzing, in dit tekst ontdek je hoe je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Beige:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gemaakt om je de ideale nachtrust te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit nog een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grote maat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende maten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn de 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De O2 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dik plak HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Beige

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen dan de reguliere Hybrid matras, waardoor het extra steun en stabiliteit levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Beige: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na die verhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige grepen en kan op 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het bed past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Emma Beige

Emma heeft een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek alvorens u een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Emma Beige

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Emma Beige Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het het denkbaar blijkt te zijn te het dekbed om te wassen, is het dekbed te erg zwaarwegend voor binnenlandse wasautomaten. Er bestaan een tweetal maten beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 en het kosten begint bij €165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad instrument kunnen het warmte vanuit de bedden zijn geregeld. De machine moet vlakbij de bed te wezen opgesteld plus kan via één afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Hiervan bevinden de batterijen niet standaardgewijs ingesloten. De prijs vanaf de temp pad ligt op €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit vier uiteenlopende matrassen. We zoomen in het twee populairste bedden: Het Emma merk O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Allebei matrassen kennen ’n dikte vanaf 25 cm. Het O2 bezit een middelmatig tot vast eigenschap, dat goed geschikt is bij kant en achterkant slapers.

Het hybrid is precies iets steviger. Het grootste onderscheid tussen het een tweetal bedden blijkt het op de gemengde één pocketveer niveau schijnt toegevoegd.
Het kleinste afmeting vanaf de Emma O2 materas kostprijs 439 euro en tevens het grote maat €1.069. Bij Emma merk Hybrid materas beginnen de prijzen vanaf 899 tot 2.039 euro. Gelijkend op je mag zien, bewegen de kosten aanzienlijk verschillend.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- garantie en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Beige

Naast de matrassen, zijn er meer slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen tot gevolg heeft. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit design.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer gemak, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het type ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die ongemak heeft door drukpunten (meestal als een deel van je lijf wordt overbelast of gekneld als het teveel belasting verdraagt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de wervelkolom, mocht je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een slechte positionering van de ruggengraat (meestal als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), heeft vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het meest geschikt is daarna één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt vaker voor bij individuen die wat zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te veel tijd op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje meer belang heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de hiervoor genoemde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocket veer en foam?

Gelijk als ieder materialen hebben ook foam en binnenveren ieder unique sterke kanten. Foam werkt druk verminderend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het gevoel krijgt dat je hand tintelen, is een schuim matras waarschijnlijk een superieure alternatief voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat steviger en geven daardoor wat meer support. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Als je heel veel zweet of in een erg vochtig klimaat leeft, is de veerkern zeker het aandacht geven waard.

De productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt beschouwd als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het midden hanteert (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Hybrid Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast om om een beetje knusser wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (maar toch harder dan de Originele) wordt aangemerkt.

Is het waar datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense geur mag bezitten?

Inderdaad, als uw recente Emma-matras een geur heeft, is het feit dat zeer gebruikelijk. Die geur staat onbedreigend en als je het slaapoppervlak twee en zeventig uurtjes laat ventileren, vervaagt deze lucht. Ons producten zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en tevens toegestaan om baby op het toelaten rusten. Dus maak je u niet bekommeringen aangaande de stank van jouw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma Beige

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️