Emma Bed Reviews ✔️ 4 ONVOORSTELBARE FEITJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk lees je op welke manier je de hoogste kortingen en voordeligste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Bed Reviews:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slapen. Gemaakt om je de perfecte nachtrust te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van maten beschikbaar. De kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Emma Bed Reviews

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is dan het 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Bed Reviews: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10% en maar liefst 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige handvatten en kan op 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Emma Bed Reviews

Emma Sleep heeft een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus goed research voordat u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Emma Bed Reviews

Buiten de bedden heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Emma Bed Reviews Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde haalbaar is te de dekbed te reinigen, is de deken te zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasmachines. Er een tweetal formaten verkrijgbaar van 150×200 cm tevens 240 bij 220 en ook het prijs start op 165 EUR.

Temp pad

Dankzij de temp pad gereedschap mag de temperatuur van het bed zijn geregeld. Het machine hoort naast de bedden om te wezen geplaatst en ook kan via een afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Van dit bestaan de batterijen geen standaard ingesloten. Het prijs van de temperatuurpad is €259 euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 uiteenlopende materassen. We zoomen in het een tweetal meest populaire matrassen: Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Beiden bedden kennen één omvang van 25 centimeter. Het O2 heeft één medium naar vast karakter, hetgeen goed aansluit bij zijde en tevens rugzijde slapers.

Het gemengde is precies iets harder. Het grote afwijking tussen het twee bedden schijnt dat bij de hybride één pocketveringssysteem laagje blijkt toegepast.
De kleinste afmeting van de Emma O2 matras bedraagt 439 en tevens de grootst formaat €1.069. de Emma merk Hybrid bed beginnen de tarieven van €899 tot €2.039. Zoals je mag aanschouwen, lopen het prijzen sterk uiteen.

Worden er korting toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- waarborg en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Bed Reviews

Naast de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten tot gevolg heeft. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te danken door dit ontwerp.

Gedurende de varianten door is er toegepast aan steeds meer comfort, support en warmtebeheersing door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijn?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die pijn heeft door drukzones (doorgaans indien een gedeelte van je lijf wordt beladen of gekneld als het teveel gewicht draagt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer vaste matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de wervelkolom, mocht je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn ervaart door een onjuiste uitlijning van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupzone), nood vaak meer aan een matras dat meer steun verleent. Het meest passend is dan een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue doet zich regelmatig voor bij personen die een beetje zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te lange tijd op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium iets toegevoegde belang heeft met een dikkere comfortlaag en kleine veren, om de hiervoor besproken problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid ertussen een pocket veer en vulling?

Net als ieder grondstoffen hebben ook foam en binnen veren hun eigen sterk aspecten. Foam functioneert druk verminderend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het besef ervaart dat je handen slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure optie in jouw geval.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat harder en leveren zodoende wat toegevoegde support. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig transpireert of in een heel nat klimaat woont, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen beschouwd als een medium-hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Original Hybrid wordt beschouwd als een medium stevig bed dat het balans houdt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast voor voor een wat warmer wolkachtig gevoel en dus als meer zacht (maar nog steeds steviger dan de Original) is beschouwd.

Is het waar dat mijn eigen matras een intense geur mag bezitten?

Klopt, indien je nieuwe Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, ligt datgene zeer gewoon. Die lucht ligt onschadelijk en wanneer u het slaapoppervlak 72 uur laat toe doorluchten, verdampt deze geur. Onze producten zijn OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd om baby’s op het laten dutten. Daarom maak jij geen zorgen over deze lucht van jouw verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins solider vanwege hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma Bed Reviews

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️