Emma Air Matras Kopen ✔️ 11 SNELLE TRUCS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit stuk lees je op welke manier je de grootste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Air Matras Kopen:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slapen. Ontwikkeld om jou de beste slaap te bieden. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er wel een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras verschillende formaten beschikbaar. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig van de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Emma Air Matras Kopen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma hierna beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveren dan het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en vastheid levert. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Air Matras Kopen: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 tot maar liefst 45%. Een 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige grepen en kan op 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar die toe te voegen bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Emma Air Matras Kopen

Emma heeft een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus goed research voordat je een beslissing doet, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Emma Air Matras Kopen

Buiten de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Emma Air Matras Kopen Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het het denkbaar is te de dekentje om te schoonmaken, is het deken te erg gewichtig voor binnenlandse wasmachines. Er bestaan een tweetal maten beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter en 240×220 en ook het kostprijs vangt aan op 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad gereedschap kunnen het warmtegraad vanaf de bedden wezen gereguleerd. De toestel hoort naast de de bed om te worden opgesteld plus mag via een afstandbediening wezen versteld. Hiervan bevinden het energiecellen geen standaardgewijs inbegrepen. Het prijs van de temperatuurpad is €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 diverse bedden. Wij concentreren in op de 2 meest populaire matrassen: Emma O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen kennen een dikte van 25 cm. De O2 heeft ’n gemiddeld tot ferm karakter, hetgeen uitstekend geschikt is bij zij en ook rugslapers.

Het hybride blijkt net een beetje harder. De grote onderscheid tussenin de 2 matrassen schijnt het aan de hybride één pocketveer niveau blijkt toegevoegd.
De minste afmeting vanaf het Het Emma merk O2 bed kostprijs 439 en ook de grootst maat €1.069. de Emma Hybrid bed starten het tarieven vanaf 899 euro tot en met €2.039. Net als jij kunt zien, lopen de tarieven sterk verschillend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma garantie en welke aspecten wordt er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Air Matras Kopen

Buiten de matrassen, zijn er meer nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er toegepast aan meer en meer gemak, support en warmtebeheersing door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn geproduceerd van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het type pijn dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Personen die pijn heeft door drukpunten (meestal wanneer een gedeelte van je lijf wordt belast of gekneld als het overmatig gewicht draagt) heeft er meestal nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een correcte alignering van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een slechte uitlijning van de ruggengraat (meestal als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest passend is vervolgens één van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk treedt vaker voor bij personen die een beetje zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op heel versleten, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium iets extra belang heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de eerder vermelde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocket veer en foam?

Zoals als ieder materialen hebben ook foam en binnen veren ieder eigen krachtige punten. Foam werkt druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef beleeft dat je handen slapen, is een matras van schuim vermoedelijk een superieure optie voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat vaster en geven zodoende wat extra ondersteuning. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je veel zweet of in een heel nat weer verblijft, is de verenkern zeker het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het over het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een medium stevig bed dat het midden behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, terwijl de top laag aan de bovenkant is aangepast om te een beetje warmer gevoel van wolken en dientengevolge als zachter (maar nog steviger dan de Original) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist dat mijn eigen slaapoppervlak een sterke lucht kan bezitten?

Klopt, als je verse Emma-bed een geur bezit, ligt het feit dat heel normaal. De geur staat ongevaarlijk en wanneer jij hetzij matras twee en zeventig uur laat doorluchten, verdampt die lucht. Onze artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en ook erkend om baby op de om rusten. Daarom maak je niet bezorgdheden over de lucht afkomstig van je verse Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Air Matras Kopen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️