Emma 02 🔥 14 BEWEZEN GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma 02:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slaap. Ontwikkeld om jouw de perfecte slaap te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. Het kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel kopen op de website? Dit zijn het O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De O2 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dik plak HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Emma 02

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt het voor ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en stabiliteit levert. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma 02: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het in bijna elke slaapkamer past. Er zijn diverse elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Emma 02

Emma Sleep biedt een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende research voordat je een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Emma 02

Buiten de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Emma 02 Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde mogelijk is om de dekbed te reinigen, blijkt de dekbed te zwaarwegend ten behoeve van huiselijke wasmachines. Er 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm en 240 bij 220 plus de prijs start op €165 euro.

Temp pad

Met het temperatuurpad gereedschap kan de warmtegraad vanuit het bedden zijn geregeld. Het toestel hoort naast de de bed te worden neergezet en ook mag met 1 afstandbediening worden bijgesteld. Hiervan zijn de accu’s niet standaardmatig bijgevoegd. Het kosten vanaf het temperatuurpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier verschillende bedden. Wij concentreren in de twee favoriete bedden: Emma O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen hebben een dikte van 25 cm. De O2 bezit ’n gemiddeld naar ferm aard, dat uitstekend past voor zij en ook achterkant slapers.

Het hybrid schijnt precies iets harder. De belangrijkste afwijking tussendoor het 2 bedden is het feit dat bij de hybrid één pocketvering niveau schijnt geïntegreerd.
De kleinste maat van het Het Emma merk O2 matras kost €439 en tevens de grote maat €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan het tarieven vanaf 899 euro tot en met €2.039. Zoals jij mag bekijken, gaan de prijzen sterk uiteenlopend.

Worden er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma- garantieperiode en wat worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma 02

Naast de matrassen, zijn er meer slaap verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte positie van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan meer en meer gemak, support en warmtebeheersing door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen geven.

Personen die last ervaart door drukzones (gewoonlijk indien een gedeelte van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het overmatig gewicht verdraagt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de rug, mocht je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug lijdt door een verkeerde positionering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en start door te slinken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat bijkomende steun biedt. Het meest passend is daarna een van onze combinatie matrassen met veren. Het issue komt aker voor bij individuen die een beetje zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lange tijd op zeer versleten, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel profijt bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium enigszins extra waarde heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de voorgaand besproken drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketveer en foam?

Net gelijk elk stoffen hebben ook foam en binnenveren ieder afzonderlijk sterk aspecten. Vulling opereert druk verminderend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het sensatie ervaart dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een betere keuze voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en bieden zodoende wat toegevoegde steun. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter ventileert. Als je heel veel zweet produceert of in een zeer nat weer leeft, is de kern met veren zeker het aandacht geven waard.

Deze product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig bed dat het midden behoudt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om voor een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als zachter (echter nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Is het juist het feit dat mijn eigen matras een intense stank kun ervaren?

Ja, indien uw recente Emma-matras een geur bezit, staat datgene erg gebruikelijk. Het lucht is ongevaarlijk en wanneer jij de bed tweeënzeventig uurtjes laat luchten, verdwijnt deze geur. Ons artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en eveneens erkend voor het doel baby op de laten dutten. Derhalve maakt u geen zorgen aangaande deze geur afkomstig van jouw recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets solider dankzij hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma 02

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️