Emma 02 Matras Kopen ᐅ 4 MAKKELIJKE TRUCS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit artikel leer je hoe je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma 02 Matras Kopen:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slaap. Gecreëerd om je de ideale slaap te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er wel een verschil in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote maat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten beschikbaar. Het kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel kopen op hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Emma 02 Matras Kopen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het 02 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren dan het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en vastheid biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. U koopt dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma 02 Matras Kopen: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% tot zelfs 45. Een 20% is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige grepen en bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 en €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design wat maakt dat het bed in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen beschikbaar om toe te voegen aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Emma 02 Matras Kopen

Emma biedt een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Emma 02 Matras Kopen

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Emma 02 Matras Kopen Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn om het dekbed te wassen, blijkt de dekentje te zwaar gedurende huiselijke wasserettes. Er bestaan een tweetal afmetingen verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 centimeter en 240×220 en de kosten start bij 165 euro’s.

Temp pad

Met de tempereerpad instrument kunnen de warmtegraad vanuit het bed wezen gereguleerd. Het toestel moet naast de het bed om te zijn geplaatst plus mag via één afstandbediening worden bijgesteld. Hiervan bevinden het energiecellen niet echt standaardmatig bijgevoegd. Het kosten van de temp pad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 diverse bedden. Wij zoomen in het 2 populairste bedden: Het Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Beide matrassen kennen ’n dikte van 25 centimeter. Het O2 heeft één gemiddeld naar ferm karakter, hetgeen goed past bij zij en achterkant slapers.

De gemengde schijnt juist iets harder. De belangrijkste onderscheid tussen het een tweetal matrassen schijnt het bij de gemengde één pocketveer laag is toegevoegd.
Het kleinere formaat van de Emma O2 bed kost 439 euro en het grote afmeting 1.069 euro. de Emma Hybrid matras beginnen de kosten vanaf 899 tot 2.039 euro. Zoals u kan bekijken, lopen het tarieven aanzienlijk uiteen.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma garantie en welke aspecten wordt er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma 02 Matras Kopen

Behalve de matrassen, zijn er meer nachtrust verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten tot gevolg heeft. Allemaal onze topsellers zijn niet alleen diepgaand getest door zelfstandige consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Gedurende de varianten door is er toegepast aan meer en meer comfort, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van meer innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugpijn of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het type last dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet situaties oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Personen die ongemak voelt door drukpunten (gewoonlijk wanneer een stuk van je lichaam wordt belast of gekneld als het overmatig gewicht ondersteunt) heeft er doorgaans nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog steeds gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een correcte positionering van de rug, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een slechte uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende support biedt. Het meest geschikt is dan een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue doet zich aker voor bij mensen die wat zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins extra belang heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de eerder besproken drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketvering en foam?

Net zoals elk stoffen hebben ook schuim en interne veren hun unique sterk punten. Schuim werkt druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en aker het sensatie beleeft dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure keuze voor.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en geven zodoende wat meer steun. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter lucht doorlaat. Wanneer je overvloedig zweet produceert of in een erg dampig milieu woont, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het balans houdt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste laag is aangepast voor voor een wat knusser wolkengevoel en dus als meer zacht (maar nog steeds harder dan de Oorspronkelijke) is beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke bed een intense geur kan bezitten?

Klopt, indien jouw nieuwe Emma-bed een lucht ervaart, is het feit dat heel gewoon. Het geur staat onschadelijk en indien jij de bed 72 uurtjes laat ventileren, verdwijnt dat lucht. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan voor het doel baby’s op om dutten. Daarom maak je jij geen bekommeringen over de stank afkomstig van jouw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma 02 Matras Kopen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️