Emma 02 Matras Hard ➡️ 7 LUCRATIEVE TIPS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Promoties

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit tekst lees je op welke manier je de grootste afprijzingen en beste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma 02 Matras Hard:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om je de perfecte nachtrust te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit wel een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke maten te koop. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn het 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Emma 02 Matras Hard

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de 02 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma 02 Matras Hard: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10 en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier grepen en kan op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wil kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Emma 02 Matras Hard

Emma Sleep biedt een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Emma 02 Matras Hard

Buiten de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma 02 Matras Hard Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde mogelijk is te het dekentje te reinigen, blijkt de dekentje te erg zwaar gedurende huiselijke wasmachines. Er 2 maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm tevens 240×220 en het kostprijs start bij €165 EUR.

Temp pad

Dankzij de temp pad instrument kunnen de warmtegraad vanaf de bedden zijn beheerd. Het apparaat moet vlakbij het bedden om te zijn neergezet en kan met 1 afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Daarvan bestaan het batterijen niet echt standaardgewijs bijgevoegd. Het prijs van het tempereerpad is 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over een viertal uiteenlopende bedden. We concentreren in op de een tweetal meest populaire bedden: Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Allebei bedden hebben ’n omvang vanaf 25. De O2 heeft één medium naar vast eigenschap, dat prima geschikt is bij zijde en ook achterkant slapers.

De hybrid blijkt juist iets steviger. De grootste verschil tussenin het een tweetal materassen schijnt het feit dat aan de hybrid een pocketveer laagje blijkt geïntegreerd.
Het kleinste maat vanaf de Het Emma merk O2 matras kost 439 euro en ook de grote maat €1.069. Bij het Emma merk Hybrid bed vangen aan de kosten van €899 tot 2039 euro. Net als je kunt zien, bewegen het kosten krachtig uiteenlopend.

Wordt er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma garantieperiode en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma 02 Matras Hard

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet alleen diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de varianten door is er gewerkt aan toenemend gemak, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type last dat je voelt.

We kunnen helaas niet omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Wie pijn ervaart door drukzones (doorgaans als een deel van je lijf wordt belast of gekneld als het overmatig belasting draagt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een onjuiste uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras niet stevig genoeg is en start door te slinken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat extra support biedt. Het meest passend is dan een van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich regelmatig voor bij individuen die enigszins zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op erg versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben heel veel baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium enigszins meer kwaliteit heeft met een dikker comfortabele laag en microveren, om de hiervoor besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketvering en vulling?

Net als ieder grondstoffen hebben ook vulling en binnenveren elk unique sterk aspecten. Schuim werkt drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het besef beleeft dat je hand slapen, is een schuim matras wellicht een verbeterde alternatief in jouw geval.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat steviger en geven zodoende wat toegevoegde steun. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Als je veel zweet produceert of in een heel nat milieu leeft, is de kern met veren vast en zeker het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het algemeen beschouwd als een medium-hard matras dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan geven de meesten de keuze).

De Hybride Premium is op het gebied van liggevoel het meest gelijk met de Original Hybrid, in welk geval de boven laag is aangepast om een enigszins warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (echter toch harder dan de Original) wordt gezien als gezien.

Is het juist dat mijn persoonlijke matras een sterke geur kan bezitten?

Ja, wanneer je recente Emma-matras een stank heeft, ligt het feit dat zeer gebruikelijk. Het stank staat onbedreigend en wanneer jij het matras tweeënzeventig uur toelaat ventileren, vervaagt deze geur. Ons producten zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd voor het doel baby op toelaten rusten. Daarom maak je jij geen bezorgdheden over de lucht van uw verse Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma 02 Matras Hard

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️