Emma 02 Matras Hard Of Medium ✔️ 6 OPZIENBARENDE FEITEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Deals

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit tekst ontdek je hoe je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma 02 Matras Hard Of Medium:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slapen. Ontwikkeld om jou de beste nachtrust te bieden. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit wel een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van maten te koop. Het kleinste maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft het O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De O2 bestaat uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma 02 Matras Hard Of Medium

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is dan de O2 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma 02 Matras Hard Of Medium: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10 tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze toch een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier grepen en kan op 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed uit alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Emma 02 Matras Hard Of Medium

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus goed onderzoek alvorens u een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Emma 02 Matras Hard Of Medium

Buiten de bedden heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Emma 02 Matras Hard Of Medium Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het hetzelfde haalbaar blijkt te zijn om het dekentje om te reinigen, is het dekentje te zwaar voor huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150×200 cm alsook 240×220 en het kosten start bij 165 euro.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad instrument mag het temperatuur vanaf de bedje zijn gereguleerd. Het apparaat hoort vlakbij het bed om te zijn geplaatst en mogen met één afstandsbediening zijn versteld. Daarvan zijn het energiecellen geen standaardmatig bijgevoegd. De kostprijs van de temp pad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over vier diverse materassen. Wij zoomen in het een tweetal populairste bedden: Emma O2 en ook de Emma merk Hybrid. Beide matrassen bezitten ’n omvang van 25 cm. Het O2 kent één middelmatig naar stevig aard, hetgeen prima aansluit voor kant en ook achterkant slapers.

De hybride is juist enigszins harder. Het grote verschil tussen de een tweetal materassen is dat bij het hybride ’n pocketveer laagje is toegepast.
De minste afmeting van de Emma O2 materas kostprijs €439 en ook het grootste maat 1069 euro. de Emma bedrijf Hybrid materas beginnen het prijzen vanaf 899 tot en met 2039 euro. Zoals je mag bekijken, bewegen het prijzen aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma waarborg en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma 02 Matras Hard Of Medium

Naast de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbeschermer, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte positie van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan meer en meer gemak, support en warmtebeheersing door het invoegen van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn geproduceerd van materialen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugpijn of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaappositie en het type ongemak dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet situaties verhelpen, maar we kunnen je echter wat adviezen aanbieden.

Degenen die ongemak heeft door drukpunten (doorgaans als een gedeelte van je lijf wordt belast of afgekneld als het teveel gewicht verdraagt) heeft er gewoonlijk nut van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op heel harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog steeds aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de wervelkolom, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn lijdt door een slechte alignering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat meer steun verleent. Het beste is dan eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem treedt aker voor bij mensen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te lange tijd op heel versleten, vervormde matrassen hebben gerust. Zij hebben veel voordeel bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussen een pocketveer en foam?

Net als alle stoffen hebben ook vulling en binnenveren elk eigen sterk aspecten. Vulling werkt drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het gevoel beleeft dat je vingers tintelen, is een schuimmatras wellicht een verbeterde keuze in jouw geval.

Binnen veren zijn doorgaans wat harder en geven zodoende wat extra support. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Als je veel transpireert of in een heel dampig klimaat verblijft, is de verenkern absoluut het bekijken waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Originele Hybride wordt beschouwd als een gemiddeld stevig bed dat het evenwicht houdt (hieraan kiezen de meesten de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor te een enigszins knusser wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin nog steeds vaster dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist dat mijn matras een sterke lucht kan hebben?

Klopt, indien jouw nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank ervaart, ligt het feit dat zeer gebruikelijk. De geur is onbedreigend en indien je de bed tweeënzeventig uren laat toe luchten, verdampt dat stank. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd om zuigelingen op het toelaten rusten. Derhalve maak je jij geen enkele bekommeringen aangaande de lucht afkomstig van uw recente Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat solider dankzij hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma 02 Matras Hard Of Medium

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️