Elektrische Boxspring Zonder Matras ➡️ 5 OPMERKELIJKE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Deals

De Beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit tekst lees je op welke manier je de grootste kortingen en aantrekkelijkste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Elektrische Boxspring Zonder Matras:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slapen. Gecreëerd om jou de perfecte nachtrust te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er wel een verschil in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Elektrische Boxspring Zonder Matras

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma hierna beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Elektrische Boxspring Zonder Matras: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 tot maar liefst 45. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier handvatten en kan op 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed uit de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform moet een stevige ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig design wat maakt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden om toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Elektrische Boxspring Zonder Matras

Emma biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus goed research voordat je een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Elektrische Boxspring Zonder Matras

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Elektrische Boxspring Zonder Matras Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat hetzelfde mogelijk blijkt te zijn te de dekentje om te wassen, is de dekentje te zwaarwegend ten behoeve van huiselijke wasmachines. Er zijn twee maten beschikbaar voor aankoop van 150×200 cm tevens 240 bij 220 en ook het kostprijs vangt aan op €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad gereedschap kunnen de warmte vanuit het bed wezen gereguleerd. De machine hoort naast de de bed om te zijn opgesteld plus mag via een afstandsbediening zijn versteld. Daarvan bevinden het accu’s geen standaard bijgevoegd. Het kostprijs van het temperatuurpad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft een viertal verschillende bedden. We zoomen in op de twee favoriete bedden: Het Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen bezitten één omvang van 25. De O2 bezit één middelmatig naar vast karakter, hetgeen uitstekend aansluit voor zijde en ook rugzijde slapers.

De hybride is precies enigszins steviger. De grootste verschil tussen het twee bedden blijkt dat bij het hybride één pocketveer laag schijnt toegepast.
Het kleinere maat van het Emma O2 bed kost €439 en tevens het grootst afmeting 1.069 euro. Bij Emma merk Hybrid materas starten het tarieven vanaf €899 tot €2.039. Zoals je kunt aanschouwen, bewegen de kosten aanzienlijk verschillend.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma- garantie en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Elektrische Boxspring Zonder Matras

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan meer en meer gemak, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen helaas geen omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Degenen die last voelt door drukzones (meestal wanneer een deel van je fysiek wordt overbelast of afgesloten als het overmatig gewicht draagt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op zeer vaste matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Ondanks dat ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die pijn in de rug heeft door een onjuiste alignering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te soepel is en start door te zakken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat meer ondersteuning verleent. Het meest geschikt is dan een van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem komt vaker voor bij mensen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te lang op erg versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium iets toegevoegde belang heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de eerder genoemde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocket veer en foam?

Gelijk gelijk ieder materialen hebben ook schuim en binnenveren elk eigen sterke punten. Foam opereert druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie ervaart dat je handen tintelen, is een matras van schuim wellicht een superieure alternatief in jouw geval.

Interne veren zijn doorgaans wat harder en leveren zodoende wat toegevoegde ondersteuning. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Wanneer je heel veel transpireert of in een heel nat klimaat woont, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het in het algemeen gezien als een medium hard bed dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Original Hybrid wordt beschouwd als een medium-stevig matras dat het balans behoudt (hieraan geven de meeste mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het meeste gelijk met de Originele Hybride, terwijl de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om om een beetje warmer wolkengevoel en dientengevolge als softer (maar toch steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn eigen matras een intense stank kan bezitten?

Ja, wanneer uw recente Emma-slaapoppervlak een geur bezit, ligt datgene erg gewoon. Het lucht is ongevaarlijk en wanneer jij de bed twee en zeventig uur laat toe doorluchten, verdampt dat geur. Ons producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens erkend voor het doel zuigelingen op laten slapen. Derhalve maak je u niet bezorgdheden over het geur afkomstig van uw verse Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Elektrische Boxspring Zonder Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️