Elektrisch Bed 160×200 ᐅ 9 LUCRATIEVE WEETJES

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit artikel ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Elektrisch Bed 160×200:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slapen. Ontwikkeld om jouw de perfecte slaap te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een verschil in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende formaten verkrijgbaar. De kleinere formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft de 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De 02 bestaat uit diverse types schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van de matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Elektrisch Bed 160x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het meer steun en vastheid levert. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Elektrisch Bed 160×200: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% tot maar liefst 45. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier grepen en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Elektrisch Bed 160×200

Emma Sleep heeft een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens je een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Elektrisch Bed 160x200

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Elektrisch Bed 160×200 Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het het haalbaar is om de dekentje om te schoonmaken, is het dekbed te zwaar ten behoeve van huiselijke wasmachines. Er zijn 2 afmetingen beschikbaar van 150×200 cm alsook 240×220 plus het kosten vangt aan op 165 EUR.

Temp pad

Met de temperatuurpad instrument kunnen de warmtegraad vanuit de bed zijn beheerd. Het apparaat hoort naast de de slaapplek te worden opgesteld plus kan met een afstandbediening wezen aangepast. Daarvan zijn het accu’s geen standaardmatig bijgevoegd. De kosten vanaf het tempereerpad is €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit een viertal diverse matrassen. We zoomen in op de 2 favoriete matrassen: Het Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beiden bedden kennen een diktegraad van 25 centimeter. Het O2 bezit één middelmatig naar vast karakter, hetgeen prima aansluit bij zij en ook rugslapers.

Het hybride schijnt precies een beetje steviger. Het grote afwijking tussendoor het twee matrassen is het op het hybride ’n pocketveer laag blijkt toegepast.
Het kleinere afmeting vanaf de Het Emma O2 bed kostprijs 439 euro en de grootst maat 1069 euro. de Emma merk Hybrid matras starten de tarieven vanaf 899 euro tot en met 2039 euro. Net als u kan aanschouwen, lopen de prijzen sterk uiteen.

Wordt er korting toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- garantieperiode en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Elektrisch Bed 160×200

Naast de matrassen, zijn er meer nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten tot gevolg heeft. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die gecertificeerd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het soort ongemak dat je voelt.

We kunnen helaas geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen voorschotelen.

Degenen die ongemak voelt door drukpunten (doorgaans als een deel van je lichaam wordt overbelast of afgesloten als het teveel gewicht verdraagt) heeft er meestal nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer vaste matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de ruggengraat, mocht je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugklachten ervaart door een slechte uitlijning van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en begint door te zakken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning verleent. Het meest geschikt is dan eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem doet zich vaker voor bij personen die wat zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te lange tijd op zeer versleten, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel baat bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins extra belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en microveren, om de eerder vermelde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketvering en schuim?

Net zoals elk grondstoffen hebben ook vulling en binnen veren ieder afzonderlijk sterke punten. Vulling werkt drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie beleeft dat je vingers slapen, is een schuimmatras wellicht een verbeterde optie voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat steviger en leveren hierdoor wat meer steun. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij beter ventileert. Indien je veel zweet produceert of in een heel vochtig klimaat woont, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Original Hybrid is aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meesten de keuze).

De Hybrid Premium is qua liggevoel het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven opperste laag is aangepast om om een enigszins gezelliger gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin nog steeds steviger dan de Original) is aangemerkt.

Klopt dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke geur kan hebben?

Inderdaad, indien jouw recente Emma-bed een geur heeft, staat dat heel normaal. De geur ligt onbedreigend en als u de slaapoppervlak twee en zeventig uurtjes laat ventileren, vervaagt die geur. Onze items zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en tevens erkend met het doel baby op de om rusten. Derhalve maakt u niet bekommeringen aangaande de stank van uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Elektrisch Bed 160×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️