Elektrisch Bed 1 Persoons 🔥 5 SIMPELE FEITEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een korting, in dit stuk leer je op welke manier je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Elektrisch Bed 1 Persoons:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slapen. Gemaakt om jou de ideale slaap te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een verschil in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. De kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Elektrisch Bed 1 Persoons

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan de 02 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met het standaard Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Elektrisch Bed 1 Persoons: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10% tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier grepen en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 tot €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het past in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar die toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Elektrisch Bed 1 Persoons

Emma biedt een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus goed research voordat u een beslissing neemt, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Elektrisch Bed 1 Persoons

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Elektrisch Bed 1 Persoons Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde mogelijk schijnt te zijn om het deken te schoonmaken, blijkt het dekbed te zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er bestaan 2 formaten beschikbaar voor aankoop van 150×200 cm alsook 240 bij 220 plus de prijs vangt aan op 165 euro euro.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad gereedschap kunnen de temperatuur vanaf het bedje zijn geregeld. De apparaat dient naast de de bed te zijn geplaatst en ook mogen door middel van één afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Van dit bevinden het batterijen geen standaardmatig ingesloten. Het kosten van het tempereerpad is €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft vier verschillende materassen. Wij concentreren in op het twee favoriete bedden: Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Beide materassen kennen ’n dikte vanaf 25 cm. De O2 kent ’n middelmatig tot ferm aard, dat uitstekend aansluit bij kant en ook rugslapers.

Het hybrid schijnt precies enigszins steviger. De grote afwijking tussenin het twee materassen is dat aan de gemengde een pocketvering niveau is toegepast.
Het kleinste formaat vanaf het Het Emma O2 bed kostprijs 439 en de grootste afmeting 1069 euro. de Emma merk Hybrid materas starten het prijzen van 899 euro tot €2.039. Zoals je kan aanschouwen, lopen de kosten aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma garantie en wat worden er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Elektrisch Bed 1 Persoons

Naast de matrassen, zijn er verschillende nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te wijten door dit ontwerp.

Door de modellen door is er gewerkt aan toenemend gemak, steun en temperatuurregulering door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die erkend zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor personen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het vorm last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Degenen die pijn voelt door drukzones (doorgaans indien een gedeelte van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het teveel gewicht ondersteunt) heeft er meestal voordeel van om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op zeer stevige matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een goede alignering van de wervelkolom, mocht je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een verkeerde positionering van de rug (meestal als een matras te zacht is en start door te zakken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat bijkomende steun verleent. Het beste is dan eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij personen die wat zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op erg oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben heel veel baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium iets extra belang heeft met een dikkere comfort laag en micro-veren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussen een pocketveer en schuim?

Net zoals elk stoffen hebben ook vulling en interne veren elk eigen sterk punten. Foam werkt druk reducerend. Indien je een zijdelingse slaper bent en vaker het gevoel krijgt dat je vingers tintelen, is een schuimmatras wellicht een superieure optie voor.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en leveren zodoende wat toegevoegde steun. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een heel vochtig milieu verblijft, is de veerkern vast en zeker het bekijken waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als een gemiddeld stevig bed dat het midden houdt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de top laag is aangepast voor een wat warmer gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin nog harder dan de Original) wordt gezien als gezien.

Is het juist datgene mijn bed een sterke lucht kan hebben?

Inderdaad, wanneer jouw verse Emma-matras een stank ervaart, ligt datgene heel gebruikelijk. Het lucht ligt onschadelijk en indien u het matras twee en zeventig uren toelaat ventileren, vervaagt dat lucht. Onze artikelen zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en eveneens toegestaan voor het doel baby’s op het te rusten. Dus maak u geen bezorgdheden over deze geur afkomstig van jouw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Elektrisch Bed 1 Persoons

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️