Eenpersoonsbed Maat ᐅ 8 ONVOORSTELBARE TIPS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit artikel ontdek je hoe je de beste kortingen en voordeligste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Eenpersoonsbed Maat:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gemaakt om jouw de beste slaap te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten beschikbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Eenpersoonsbed Maat

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het 02 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Eenpersoonsbed Maat: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Na die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 en zelfs 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier handvatten en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype binnen de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed moet een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro en €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen voorhanden die toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Eenpersoonsbed Maat

Emma heeft een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Eenpersoonsbed Maat

Naast de bedden heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Eenpersoonsbed Maat Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het het haalbaar is om de deken om te reinigen, is het deken te erg gewichtig ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er bestaan twee formaten beschikbaar van 150 bij 200 cm tevens 240×220 en het kosten start bij 165 EUR.

Temp pad

Met behulp van de temp pad gereedschap mag het warmte van de bedje worden geregeld. Het machine hoort vlakbij de bed om te worden geplaatst plus mogen via een afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Daarvan zijn de energiecellen niet standaardgewijs bijgevoegd. De kostprijs van de temp pad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over vier verschillende bedden. Wij concentreren in op de 2 meest populaire bedden: Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Allebei bedden bezitten een diktegraad vanaf 25 centimeter. De O2 heeft één medium naar vast aard, dat uitstekend geschikt is voor zij en rugslapers.

Het hybrid schijnt net enigszins harder. Het belangrijkste verschil tussendoor de een tweetal materassen blijkt het feit dat bij de hybrid één pocketveringssysteem niveau is toegepast.
Het minste maat vanaf het Het Emma merk O2 materas kostprijs €439 en ook het grote afmeting €1.069. Bij het Emma merk Hybrid matras vangen aan de prijzen vanaf 899 euro tot en met 2039 euro. Net als jij kan bekijken, lopen het tarieven sterk verschillend.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma garantie en welke onderdelen worden er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Eenpersoonsbed Maat

Naast de matrassen, zijn er verschillende nachtrust verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan steeds meer comfort, steun en warmteregulering door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn gemaakt van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type last dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle situaties oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Wie ongemak heeft door drukzones (doorgaans indien een stuk van je lijf wordt beladen of gekneld als het teveel belasting draagt) heeft er gewoonlijk nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een correcte uitlijning van de rug, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een onjuiste uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra support geeft. Het meest geschikt is dan een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem doet zich aker voor bij individuen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op erg verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben enorm voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium iets extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en microveren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketvering en schuim?

Net als elk materialen hebben ook foam en binnen veren hun afzonderlijk sterke aspecten. Schuim werkt druk verminderend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het sensatie ervaart dat je vingers tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een superieure keuze voor.

Interne veren zijn gewoonlijk wat steviger en geven hierdoor wat meer steun. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij efficiënter ventileert. Wanneer je overvloedig zweet of in een zeer dampig milieu woont, is de veerkern absoluut het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt door het algemeen aangemerkt als een medium-hard matras dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een medium stevig bed dat het evenwicht houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Originele Hybride, terwijl de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast te een wat warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (echter nog steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien.

Klopt dat mijn bed een sterke geur mag hebben?

Ja, indien je recente Emma-bed een geur ervaart, is dat heel gewoon. Die geur is onschadelijk en wanneer jij het slaapoppervlak 72 uur laat toe luchten, vervaagt die lucht. Ons artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en tevens erkend met het doel baby op toestaan rusten. Dus maak je geen bezorgdheden aangaande het stank afkomstig van je verse Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Eenpersoonsbed Maat

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️