Eenpersoonsbed 90×200 🔴 5 OPVALLENDE HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Deals

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een korting, in dit tekst lees je op welke manier je de hoogste kortingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Eenpersoonsbed 90×200:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slapen. Gemaakt om jouw de beste slaap te geven. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er nog een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende maten verkrijgbaar. Het kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Eenpersoonsbed 90x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het 02 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Eenpersoonsbed 90×200: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10% en maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige handvatten en kan op 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype binnen alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Eenpersoonsbed 90×200

Emma heeft een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende onderzoek alvorens je een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Eenpersoonsbed 90x200

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Eenpersoonsbed 90×200 Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat het haalbaar schijnt te zijn te het dekentje om te wassen, blijkt de deken te erg zwaarwegend ten behoeve van huiselijke wasmachines. Er zijn 2 maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter alsook 240×220 en ook de kostprijs vangt aan op €165 euro.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad gereedschap kan de temperatuur vanaf de bedje zijn gereguleerd. Het apparaat dient naast het bed te worden neergezet en ook mag door middel van één afstandsbedieningstoestel zijn aangepast. Van dit bevinden de accu’s niet echt standaardgewijs inbegrepen. De kosten vanaf het temp pad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal diverse bedden. Wij focussen in het 2 populairste matrassen: Het Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Allebei bedden hebben ’n dikte vanaf 25 centimeter. De O2 kent een medium tot stevig karakter, dat goed past voor zijde en tevens rugslapers.

De gemengde schijnt net een beetje harder. De grote onderscheid tussen de 2 bedden schijnt het bij het hybrid ’n pocketvering niveau schijnt toegevoegd.
Het minste maat van de Het Emma merk O2 materas kost 439 euro en tevens het grootst afmeting 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid bed beginnen de prijzen vanaf 899 euro t/m 2.039 euro. Zoals u mag aanschouwen, bewegen de prijzen aanzienlijk verschillend.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma waarborg en welke aspecten wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Eenpersoonsbed 90×200

Behalve de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door autonome consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend gemak, steun en temperatuurregulering door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het vorm last dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die ongemak voelt door drukplekken (gewoonlijk indien een deel van je lichaam wordt beladen of gekneld als het te veel massa draagt) heeft er doorgaans voordeel van om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen toch aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte alignering van de rug, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn ervaart door een slechte alignering van de rug (meestal als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat extra support geeft. Het meest geschikt is dan één van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk doet zich regelmatig voor bij personen die een beetje zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lang op heel oude, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins meer kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en micro-veren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketveer en vulling?

Net gelijk ieder grondstoffen hebben ook foam en binnenveren hun afzonderlijk krachtige aspecten. Schuim opereert drukverlagend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het gevoel beleeft dat je vingers tintelen, is een schuimmatras vermoedelijk een betere keuze in jouw geval.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en bieden zodoende wat meer support. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter lucht doorlaat. Als je heel veel transpireert of in een heel vochtig weer leeft, is de kern met veren vast en zeker het overwegen waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 is over het algemeen aangemerkt als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid is gezien als een medium stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de boven laag is aangepast voor om een enigszins knusser wolkengevoel en daarom als zachter (desalniettemin nog steeds harder dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist dat mijn eigen slaapoppervlak een sterke geur mag bezitten?

Klopt, wanneer jouw nieuwe Emma-slaapoppervlak een geur bezit, is dat heel gebruikelijk. Die geur is ongevaarlijk en indien je het slaapoppervlak 72 uurtjes toelaat ventileren, verdampt dat stank. Onze eigen items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en ook toegestaan om baby’s op het laten rusten. Dus maak je geen enkele bekommeringen over het lucht uit je nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets steviger dankzij hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Eenpersoonsbed 90×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️