Duits Dekbed ☑️ 8 VERBAZENDE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit artikel leer je op welke manier je de grootste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Duits Dekbed:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gecreëerd om je de ideale slaap te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleine maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Duits Dekbed

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Duits Dekbed: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10% en zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier grepen en op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype uit alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed past in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden die toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Duits Dekbed

Emma biedt een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus goed onderzoek voordat je een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Duits Dekbed

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Duits Dekbed Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat het mogelijk is te het dekentje om te wassen, is het deken te gewichtig gedurende huiselijke wasautomaten. Er bestaan 2 maten verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en de kostprijs vangt aan op 165 EUR.

Temp pad

Met het tempereerpad tool kan de warmte vanuit het bedje worden gereguleerd. Het machine dient naast de de bed te worden neergezet en kan met 1 afstandsbediening wezen aangepast. Daarvan bestaan het batterijen geen standaardgewijs inbegrepen. Het kostprijs van het temperatuurpad is 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit een viertal uiteenlopende bedden. We zoomen in op het 2 populairste materassen: Het Emma merk O2 en het Emma merk Hybrid. Beiden bedden kennen één omvang van 25. Het O2 bezit ’n gemiddeld tot vast eigenschap, hetgeen prima past bij kant en ook rugslapers.

De gemengde schijnt precies iets steviger. Het belangrijkste verschil tussen het twee materassen is het feit dat aan de hybrid ’n pocketveer laagje blijkt toegepast.
De kleinste afmeting van de Emma O2 matras kostprijs €439 en ook het grote formaat €1.069. Bij het Emma merk Hybrid materas vangen aan de kosten vanuit 899 t/m €2.039. Net als je mag zien, bewegen het kosten aanzienlijk uiteen.

Wordt er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma garantie en wat worden er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Duits Dekbed

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrascover, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te danken door dit design.

Door de uitvoeringen door is er gewerkt aan meer en meer gemak, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de losse covers en ze zijn geproduceerd van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Degenen die last heeft door drukplekken (gewoonlijk als een deel van je lichaam wordt belast of afgesloten als het te veel gewicht verdraagt) heeft er gewoonlijk nut van om te wisselen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste uitlijning van de wervelkolom, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een slechte alignering van de ruggengraat (meestal als een matras te soepel is en start door te verzakken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende support geeft. Het beste is daarna eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue doet zich regelmatig voor bij personen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op erg oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel baat bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins extra belang heeft met een meer omvangrijke comfort laag en microveren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussen een pocketvering en vulling?

Net gelijk elk grondstoffen hebben ook foam en binnen veren ieder afzonderlijk krachtige aspecten. Schuim functioneert druk reducerend. Indien je een zijslaper bent en regelmatig het besef beleeft dat je hand slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure optie voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat harder en bieden hierdoor wat meer support. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter lucht doorlaat. Wanneer je heel veel zweet produceert of in een heel vochtig weer leeft, is de verenkern vast en zeker het overwegen waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het midden houdt (hieraan kiezen de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top laag is aangepast om te een wat warmer wolkengevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin nog steeds vaster dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar datgene mijn eigen slaapoppervlak een krachtige geur kun bezitten?

Inderdaad, als je nieuwe Emma-bed een geur heeft, ligt het feit dat zeer normaal. Het geur ligt onschadelijk en wanneer je hetzij slaapoppervlak 72 uur laat toe luchten, verdwijnt deze geur. Onze eigen items zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en ook goedgekeurd met het doel baby’s op de toelaten slapen. Daarom maak je je geen enkele zorgen over deze geur uit je verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets steviger dankzij hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Duits Dekbed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️