Droom Zacht Betekenis ➡️ 11 BEWEZEN FEITEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit stuk ontdek je hoe je de beste kortingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Droom Zacht Betekenis:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slaap. Gemaakt om je de ideale nachtrust te bieden. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van formaten te koop. De kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Droom Zacht Betekenis

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige wat verschillend is dan de O2 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Droom Zacht Betekenis: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% tot zelfs 45. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed uit de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het bed in bijna elke slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Droom Zacht Betekenis

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus goed onderzoek alvorens je een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Droom Zacht Betekenis

Buiten de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Droom Zacht Betekenis Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde haalbaar schijnt te zijn te het deken te reinigen, is het dekentje te zwaar voor huishoudelijke wasmachines. Er zijn een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 centimeter en 240×220 en de kosten begint bij 165 euro.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad tool kunnen de temperatuur vanuit de bedden wezen geregeld. De apparaat hoort naast de de bed om te wezen neergezet plus kan via 1 afstandbediening wezen aangepast. Daarvan bevinden de batterijen niet standaard bijgevoegd. Het prijs van het temp pad is €259 euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit een viertal diverse matrassen. We focussen in op de 2 populairste bedden: Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen kennen één dikte van 25 centimeter. De O2 kent ’n gemiddeld tot vast aard, wat goed aansluit voor zijde en ook rugzijde slapers.

Het hybrid blijkt precies iets steviger. Het grote verschil tussen het een tweetal matrassen schijnt dat bij de gemengde een pocketveringssysteem niveau blijkt geïntegreerd.
Het kleinste formaat vanaf het Het Emma merk O2 matras kost 439 en tevens de grootste afmeting 1069 euro. Bij Emma merk Hybrid bed vangen aan de tarieven vanuit €899 tot €2.039. Zoals u kan zien, bewegen de kosten aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma- garantie en welke aspecten worden er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Droom Zacht Betekenis

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestverkochte producten zijn niet alleen diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te danken door dit ontwerp.

Door de varianten door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, support en warmteregulering door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn gemaakt van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas geen situaties verhelpen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen geven.

Wie ongemak voelt door drukzones (meestal wanneer een deel van je lijf wordt belast of afgesloten als het overmatig massa draagt) heeft er meestal voordeel van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op erg stevige matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de rug, als je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een onjuiste alignering van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te zakken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning verleent. Het meest passend is daarna eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue doet zich vaker voor bij personen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium enigszins extra belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en microveren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketvering en schuim?

Net zoals ieder materialen hebben ook schuim en binnen veren hun afzonderlijk krachtige punten. Vulling werkt drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je vingers tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een superieure alternatief in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat steviger en bieden zodoende wat toegevoegde ondersteuning. Het voornaamste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een heel nat klimaat woont, is de kern met veren zeker het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het in het algemeen:

De O2 is over het in het algemeen aangemerkt als een medium-hard matras dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is qua ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast om om een enigszins knusser gevoel van wolken en daarom als softer (maar toch steviger dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Klopt datgene mijn persoonlijke bed een sterke lucht kan bezitten?

Klopt, wanneer uw verse Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, staat dat erg gebruikelijk. Die geur is onschadelijk en wanneer u het matras 72 uur toelaat luchten, verdampt die lucht. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en tevens goedgekeurd met het doel baby’s op toelaten slapen. Daarom maakt jij niet bekommeringen aangaande deze lucht uit jouw verse Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat solider dankzij hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Droom Zacht Betekenis

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️