Dromen Over Achtervolging ✔️ 14 LUCRATIEVE HACKS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel leer je hoe je de beste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Dromen Over Achtervolging:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gemaakt om je de perfecte nachtrust te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit nog een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten te koop. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel kopen op de website? Dit betreft de O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dik plak HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Dromen Over Achtervolging

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat anders is dan de O2 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen dan de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Dromen Over Achtervolging: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10% tot maar liefst 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier grepen en op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het past in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Dromen Over Achtervolging

Emma Sleep heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus goed research voordat u een aankoop neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Dromen Over Achtervolging

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Dromen Over Achtervolging Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat hetzelfde mogelijk is te de dekbed te reinigen, is het deken te erg zwaar voor huishoudelijke wasmachines. Er twee formaten beschikbaar van 150 bij 200 cm tevens 240×220 en ook de kostprijs begint bij 165 euro euro.

Temp pad

Dankzij de temp pad gereedschap kunnen het warmtegraad vanaf de bedden zijn gereguleerd. De apparaat hoort vlakbij de bedden om te zijn geplaatst en mag via 1 afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Daarvan zijn de energiecellen niet echt standaardgewijs bijgevoegd. De kosten van de tempereerpad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 diverse matrassen. Wij focussen in het 2 favoriete matrassen: Het Emma O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Beide bedden hebben één diktegraad vanaf 25. Het O2 bezit een middelmatig naar vast karakter, dat goed aansluit bij zij en rugzijde slapers.

Het hybrid schijnt precies een beetje harder. De grote onderscheid tussenin de 2 materassen schijnt dat aan het hybrid ’n pocketveringssysteem niveau schijnt geïntegreerd.
Het kleinere maat van het Het Emma merk O2 bed bedraagt 439 euro en ook het grote maat 1069 euro. Bij Emma Hybrid materas beginnen de kosten vanuit 899 tot 2039 euro. Zoals je mag bekijken, gaan de prijzen sterk uiteen.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma garantie en wat worden er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Dromen Over Achtervolging

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste positie van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen teweegbrengt. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat komt door dit design.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan meer en meer comfort, support en warmtebeheersing door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn gemaakt van grondstoffen die erkend zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen helaas niet situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Wie pijn ervaart door drukplekken (meestal als een stuk van je lijf wordt belast of afgekneld als het te veel massa draagt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel vaste matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste positionering van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugklachten heeft door een onjuiste uitlijning van de rug (meestal als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupen), verlangt doorgaans meer aan een matras dat bijkomende support verleent. Het beste is daarna eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk doet zich regelmatig voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die gewoon te lange tijd op zeer versleten, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketvering en foam?

Net gelijk elk grondstoffen hebben ook schuim en interne veren hun eigen sterk aspecten. Vulling werkt druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en vaker het sensatie ervaart dat je handen tintelen, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure alternatief voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat harder en leveren zodoende wat extra ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Wanneer je heel veel transpireert of in een zeer nat milieu woont, is de kern met veren vast en zeker het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het in het algemeen:

De O2 is over het over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan geven de meesten de voorkeur).

De Hybride Premium is op het gebied van liggevoel het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, terwijl de top laag is aangepast voor om een beetje knusser gevoel van wolken en daarom als softer (maar nog steeds harder dan de Original) is beschouwd.

Is het juist datgene mijn bed een krachtige geur kun hebben?

Inderdaad, wanneer jouw nieuwe Emma-matras een stank bezit, ligt dat heel gewoon. De geur ligt onbedreigend en als je hetzij matras tweeënzeventig uren laat luchten, verdampt die lucht. Onze eigen items zijn OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan met het doel baby’s op het toelaten rusten. Derhalve maakt u niet bekommeringen over het lucht afkomstig van je nieuwe Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Dromen Over Achtervolging

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️