Donzig ᐅ 3 VREEMDE FEITEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Deals

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit stuk lees je hoe je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Donzig:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slapen. Gecreëerd om je de perfecte slaap te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende formaten beschikbaar. Het kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van de matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Donzig

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en vastheid levert. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Donzig: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en maar liefst 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige grepen en op 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig design wat maakt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Donzig

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek alvorens u een aankoop neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Donzig

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Donzig Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde mogelijk is te de dekentje om te wassen, blijkt de dekbed te zwaarwegend gedurende binnenlandse wasmachines. Er een tweetal maten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm en 240 bij 220 en ook de prijs vangt aan bij 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temp pad gereedschap mag de warmtegraad vanuit de bedje zijn gereguleerd. Het apparaat dient naast de het bedden te wezen neergezet plus mogen met 1 afstandsbediening zijn versteld. Van dit zijn de accu’s geen standaardgewijs bijgevoegd. De kosten van de tempereerpad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over 4 uiteenlopende matrassen. We concentreren in de een tweetal populairste matrassen: Het Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Beiden bedden kennen een diktegraad van 25 cm. De O2 heeft ’n gemiddeld tot stevig eigenschap, dat prima aansluit voor zij en rugzijde slapers.

Het hybride blijkt precies iets harder. De grote verschil tussenin het 2 bedden blijkt het feit dat op het gemengde een pocketveringssysteem laagje blijkt toegevoegd.
De kleinste maat vanaf de Emma O2 bed kostprijs 439 euro en tevens het grootste maat 1.069 euro. Bij het Emma Hybrid materas starten de tarieven vanuit 899 tot en met 2039 euro. Gelijkend op u mag aanschouwen, bewegen het kosten aanzienlijk verschillend.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma- garantie en welke aspecten worden er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Donzig

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet enkel zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te wijten door dit design.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan toenemend comfort, support en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort last dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Degenen die ongemak voelt door drukzones (meestal als een gedeelte van je lijf wordt overbelast of afgesloten als het teveel belasting verdraagt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een correcte uitlijning van de wervelkolom, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugklachten heeft door een slechte positionering van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupen), heeft vaak meer aan een matras dat bijkomende steun geeft. Het meest passend is dan eentje van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk treedt aker voor bij mensen die wat zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op zeer oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben veel voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de eerder besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketveer en vulling?

Zoals zoals elk stoffen hebben ook vulling en binnenveren elk afzonderlijk sterke kanten. Schuim opereert drukverlagend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel beleeft dat je hand slapen, is een matras van schuim wellicht een verbeterde optie in jouw geval.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en leveren zodoende wat meer ondersteuning. Het voornaamste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij beter ventileert. Als je veel transpireert of in een zeer dampig klimaat verblijft, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 is door het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht houdt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorrang).

De Hybrid Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Original Hybrid, terwijl de top opperste laag is aangepast voor om een wat gezelliger wolkengevoel en dus als softer (echter nog harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist datgene mijn eigen bed een sterke stank mag bezitten?

Klopt, wanneer je recente Emma-matras een stank bezit, ligt dat zeer gebruikelijk. Die lucht ligt ongevaarlijk en wanneer je de bed twee en zeventig uren laat luchten, vervaagt die geur. Onze eigen producten zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd met het doel baby op de te rusten. Dus maak jij niet bezorgdheden over deze stank afkomstig van jouw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat solider dankzij hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Donzig

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️