Der Bedding ✔️ 12 VERRASSENDE TRUCS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit stuk ontdek je hoe je de beste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Der Bedding:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slaap. Gemaakt om je de perfecte nachtrust te bieden. Doeze sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras verschillende maten te koop. De kleinere formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn het O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Der Bedding

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt ons dat de betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en stabiliteit levert. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Der Bedding: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Na die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10% tot maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige handvatten en kan op 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 en €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Der Bedding

Emma Sleep biedt een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende research voordat u een beslissing doet, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Der Bedding

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Der Bedding Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat het mogelijk schijnt te zijn te het deken om te wassen, blijkt het dekentje te gewichtig gedurende binnenlandse wasautomaten. Er een tweetal maten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 cm alsook 240×220 en ook de kostprijs start bij €165 euro’s.

Temp pad

Met het temp pad tool kunnen het warmte vanaf het bedje zijn gereguleerd. De apparaat dient naast de de slaapplek te zijn geplaatst en kan door middel van één afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Daarvan bevinden het batterijen geen standaardgewijs ingesloten. De kostprijs vanaf de tempereerpad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 uiteenlopende matrassen. We zoomen in op het twee populairste bedden: Het Emma O2 en de Emma merk Hybrid. Allebei bedden bezitten een diktegraad van 25 cm. Het O2 bezit ’n middelmatig tot stevig karakter, wat prima aansluit voor zij en ook rugzijde slapers.

De gemengde blijkt precies iets steviger. Het grote onderscheid tussendoor de twee bedden schijnt het feit dat aan het hybrid een pocketvering laagje is toegepast.
De minste maat vanaf de Het Emma merk O2 bed bedraagt 439 en de grootst maat 1.069 euro. Bij het Emma Hybrid matras starten het tarieven vanuit 899 tot en met 2039 euro. Zoals je mag bekijken, lopen het kosten aanzienlijk verschillend.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- waarborg en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Der Bedding

Buiten de matrassen, zijn er meer slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrascover, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten teweegbrengt. Al onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Door de modellen door is er gewerkt aan meer en meer gemak, ondersteuning en warmtebeheersing door het toevoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het soort last dat je hebt.

We kunnen helaas geen situaties oplossen, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Personen die last ervaart door drukpunten (gewoonlijk indien een deel van je fysiek wordt belast of afgesloten als het teveel belasting draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de rug, als je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een verkeerde uitlijning van de rug (doorgaans als een matras te soepel is en start door te verzakken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat meer support verleent. Het meest geschikt is daarna een van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem doet zich vaker voor bij mensen die enigszins zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben enorm profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium enigszins extra waarde heeft met een meer omvangrijke comfort laag en kleine veren, om de hiervoor vermelde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketvering en foam?

Gelijk gelijk alle stoffen hebben ook foam en interne veren ieder unique sterk kanten. Vulling functioneert druk reducerend. Als je een zijslaper bent en regelmatig het sensatie krijgt dat je hand slaperig zijn, is een schuim matras waarschijnlijk een betere keuze in jouw geval.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en leveren hierdoor wat toegevoegde support. Het voornaamste pro van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je veel zweet produceert of in een heel vochtig milieu leeft, is de kern met veren absoluut het overwegen waard.

De genoemde product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen aangemerkt als een medium hard bed dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht houdt (hieraan kiezen de meesten de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top opperste laag is aangepast om om een wat gezelliger gevoel van wolken en dientengevolge als zachter (echter toch vaster dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn slaapoppervlak een krachtige lucht kun hebben?

Ja, als je nieuwe Emma-bed een stank bezit, is datgene heel gewoon. Het lucht is onbedreigend en indien je het matras twee en zeventig uurtjes laat luchten, verdampt deze stank. Onze artikelen zijn OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en eveneens toegestaan voor het doel zuigelingen op het toelaten slapen. Derhalve maakt jij niet zorgen betreffende het geur afkomstig van jouw verse Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets solider dankzij hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Der Bedding

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️