Dekmatras 180×200 ➡️ 5 BEWEZEN FEITJES

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit tekst ontdek je op welke manier je de grootste afprijzingen en voordeligste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Dekmatras 180×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gemaakt om jouw de perfecte slaap te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras tal van maten te koop. De kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik plak HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Dekmatras 180x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het O2 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt ons dat een betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Dekmatras 180×200: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze verhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10% en maar liefst 45. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige grepen en bij 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design wat maakt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar die toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Dekmatras 180×200

Emma heeft een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende onderzoek alvorens u een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Dekmatras 180x200

Buiten de bedden biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Dekmatras 180×200 Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat het denkbaar schijnt te zijn te de dekbed te schoonmaken, blijkt het deken te zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasautomaten. Er een tweetal formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 en ook het kostprijs vangt aan bij €165 euro.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad tool kunnen de warmtegraad vanuit het bedje zijn gereguleerd. Het machine moet vlakbij het bedden om te zijn neergezet en ook mogen via 1 afstandbediening worden aangepast. Hiervan zijn de accu’s niet echt standaardgewijs inbegrepen. Het kostprijs vanaf de tempereerpad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft vier uiteenlopende materassen. We focussen in op de 2 favoriete materassen: Het Emma merk O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Allebei materassen bezitten ’n omvang vanaf 25. Het O2 bezit één gemiddeld naar stevig aard, hetgeen goed aansluit voor zij en rugslapers.

Het hybride schijnt precies enigszins steviger. De belangrijkste afwijking tussenin het een tweetal matrassen is dat op het hybrid een pocketveringssysteem laagje schijnt toegevoegd.
Het minste maat van de Het Emma merk O2 materas kostprijs 439 en ook het grootste formaat 1069 euro. de Emma Hybrid matras vangen aan de tarieven vanuit 899 euro tot en met €2.039. Net als jij kunt aanschouwen, gaan het prijzen krachtig uiteenlopend.

Worden er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- garantieperiode en wat wordt er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Dekmatras 180×200

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit design.

Gedurende de varianten door is er toegepast aan meer en meer gemak, steun en warmtebeheersing door het invoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van materialen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen voorschotelen.

Degenen die ongemak heeft door drukplekken (meestal indien een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of gekneld als het overmatig gewicht ondersteunt) heeft er doorgaans baat bij om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op erg harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de wervelkolom, mocht je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn lijdt door een slechte alignering van de rug (meestal als een matras te soepel is en start door te verzakken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat meer support verleent. Het meest passend is vervolgens een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt aker voor bij personen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te lange tijd op erg versleten, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben heel veel profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium iets extra waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en kleine veren, om de voorgaand vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketvering en schuim?

Net als elk grondstoffen hebben ook schuim en binnenveren hun unique sterke punten. Foam opereert drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het besef krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure optie in jouw geval.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en leveren daardoor wat extra support. Het voornaamste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Indien je veel zweet of in een heel nat weer leeft, is de veerkern zeker het aandacht geven waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen gezien als een medium hard matras dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Originele Hybride is gezien als een medium stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is op het gebied van liggevoel het meeste vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top laag is aangepast om een enigszins knusser wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (maar nog steeds steviger dan de Original) is gezien.

Is het juist dat mijn persoonlijke bed een krachtige geur kun ervaren?

Klopt, indien jouw nieuwe Emma-matras een lucht ervaart, is het feit dat erg gebruikelijk. De geur is onschadelijk en als u de matras tweeënzeventig uren laat toe luchten, vervaagt die stank. Onze eigen producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en eveneens erkend met het doel baby op het toelaten rusten. Dus maak je je geen zorgen betreffende de stank afkomstig van je verse Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets solider vanwege hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Dekmatras 180×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️