Dekbedovertrekken 140 X 200 ☑️ 14 ONTHULLENDE TRUCS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk lees je op welke manier je de grootste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Dekbedovertrekken 140 X 200:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gemaakt om jou de beste slaap te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit wel een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten te koop. Het kleine formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De O2 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Dekbedovertrekken 140 X 200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de 02 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes van van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Dekbedovertrekken 140 X 200: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10% tot maar liefst 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige handvatten en kan op 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Dekbedovertrekken 140 X 200

Emma Sleep heeft een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Dekbedovertrekken 140 X 200

Buiten de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Dekbedovertrekken 140 X 200 Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het het mogelijk blijkt te zijn om het dekbed te schoonmaken, blijkt de deken te zwaar voor binnenlandse wasautomaten. Er een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 centimeter en 240×220 en ook het kosten start bij 165 EUR.

Temp pad

Met behulp van de temp pad instrument mag het warmtegraad vanuit de bedden zijn beheerd. Het toestel hoort naast de de bed om te worden neergezet en mogen door middel van één afstandsbedieningstoestel worden versteld. Van dit zijn de batterijen niet standaardmatig ingesloten. De kostprijs vanaf de tempereerpad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft vier uiteenlopende bedden. Wij zoomen in op het een tweetal favoriete materassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma Hybrid. Beide materassen bezitten ’n diktegraad vanaf 25 centimeter. De O2 bezit een gemiddeld tot stevig aard, hetgeen uitstekend aansluit voor zij en ook achterkant slapers.

De hybride is precies enigszins harder. Het grote afwijking tussenin de een tweetal matrassen is dat aan de hybride een pocketvering niveau blijkt geïntegreerd.
De minste formaat van het Het Emma O2 bed kost €439 en ook de grote maat 1.069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid materas beginnen het kosten vanaf 899 euro t/m 2.039 euro. Net als je kunt zien, gaan het tarieven aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- garantie en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Dekbedovertrekken 140 X 200

Naast de matrassen, zijn er verschillende nachtrust verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Gedurende de modellen door is er gebruikt aan steeds meer comfort, support en warmtebeheersing door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van stoffen die erkend zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm pijn dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet situaties verhelpen, maar we kunnen je wel wat adviezen geven.

Degenen die ongemak voelt door drukzones (meestal als een deel van je lichaam wordt overbelast of afgesloten als het overmatig massa verdraagt) heeft er meestal baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste alignering van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugklachten heeft door een onjuiste uitlijning van de ruggengraat (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te slinken bij de heupen), nood vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest geschikt is dan een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij personen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die gewoon te lange tijd op heel versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben heel veel voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocket veer en schuim?

Net als alle materialen hebben ook schuim en binnenveren ieder eigen sterk punten. Foam werkt drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het sensatie ervaart dat je hand slapen, is een schuim matras waarschijnlijk een superieure keuze voor.

Binnenveringen zijn doorgaans wat harder en geven daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig transpireert of in een erg dampig weer leeft, is de verenkern absoluut het aandacht geven waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 is over het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Original Hybrid wordt aangemerkt als een medium stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de meesten de keuze).

De Combinatie Premium is op het gebied van liggevoel het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, waarbij de top laag is aangepast om te een wat warmer wolkengevoel en daarom als meer zacht (maar toch steviger dan de Original) is beschouwd.

Is het juist datgene mijn bed een sterke lucht mag ervaren?

Klopt, indien je verse Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, ligt datgene heel gewoon. Die geur ligt onbedreigend en indien je de slaapoppervlak tweeënzeventig uren toelaat doorluchten, vervaagt dat stank. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en eveneens toegestaan met het doel baby’s op het te dutten. Derhalve maak je u geen bekommeringen aangaande deze lucht van jouw verse Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Dekbedovertrekken 140 X 200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️