Dekbedovertrek Wit 240×220 🔴 6 ONGEBRUIKELIJKE WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een korting, in dit artikel ontdek je hoe je de beste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Dekbedovertrek Wit 240×220:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slapen. Ontwikkeld om jou de perfecte slaap te geven. Doeze sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten te koop. De kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig van het bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Dekbedovertrek Wit 240x220

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt het voor ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Dekbedovertrek Wit 240×220: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na die verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% tot maar liefst 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en toch een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier handvatten en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype uit alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 en €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar om toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Dekbedovertrek Wit 240×220

Emma biedt een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen vaak al in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus goed research voordat je een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Dekbedovertrek Wit 240x220

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Dekbedovertrek Wit 240×220 Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het het mogelijk schijnt te zijn te de deken te reinigen, blijkt het dekbed te zwaarwegend voor huiselijke wasautomaten. Er bestaan 2 formaten verkrijgbaar van 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 en de prijs begint bij €165 euro.

Temp pad

Dankzij de temp pad tool kunnen de warmte vanaf het bedden worden beheerd. Het apparaat dient naast het slaapplek om te wezen geplaatst en mogen met 1 afstandsbedieningstoestel wezen aangepast. Van dit zijn de batterijen niet echt standaardmatig ingesloten. De kosten van de tempereerpad is €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over een viertal verschillende bedden. We focussen in op het twee favoriete bedden: Het Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen kennen ’n diktegraad van 25 centimeter. Het O2 kent één middelmatig tot ferm aard, dat uitstekend geschikt is bij kant en ook rugzijde slapers.

Het gemengde blijkt precies iets steviger. De grootste afwijking tussenin de 2 bedden blijkt het feit dat op de hybride ’n pocketveer niveau schijnt geïntegreerd.
Het kleinste formaat van de Het Emma merk O2 bed kostprijs 439 en ook het grote formaat €1.069. Bij het Emma bedrijf Hybrid materas beginnen het kosten vanaf 899 euro tot en met €2.039. Zoals je kan aanschouwen, bewegen het kosten aanzienlijk verschillend.

Worden er korting gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma garantieperiode en welke aspecten worden er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Dekbedovertrek Wit 240×220

Behalve de matrassen, zijn er meer nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen teweegbrengt. Al onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de varianten door is er toegepast aan toenemend comfort, ondersteuning en warmteregulering door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het vorm pijn dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen aanbieden.

Personen die last voelt door drukplekken (meestal wanneer een deel van je lichaam wordt beladen of gekneld als het teveel gewicht draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte alignering van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een verkeerde alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupzone), verlangt vaak meer aan een matras dat bijkomende support biedt. Het beste is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met veren. Het issue treedt aker voor bij personen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te lang op heel oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben heel veel baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins extra belang heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand vermelde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocket veer en vulling?

Zoals als ieder grondstoffen hebben ook foam en binnen veren hun afzonderlijk krachtige aspecten. Vulling werkt druk verminderend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef beleeft dat je handen tintelen, is een schuim matras wellicht een verbeterde keuze in jouw geval.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en bieden zodoende wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je veel zweet produceert of in een erg nat milieu leeft, is de veerkern vast en zeker het overwegen waard.

De genoemde productreeksen in het over het algemeen:

De O2 is over het over het algemeen aangemerkt als een medium hard bed dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig bed dat het evenwicht houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, terwijl de top opperste laag is aangepast voor voor een beetje warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (echter nog harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien.

Klopt het feit dat mijn matras een intense geur kan hebben?

Inderdaad, als je verse Emma-bed een stank heeft, is datgene erg gebruikelijk. De geur ligt onbedreigend en als u hetzij bed twee en zeventig uurtjes toelaat doorluchten, verdwijnt deze geur. Onze eigen items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en eveneens erkend voor het doel baby’s op laten slapen. Derhalve maakt jij geen zorgen over deze lucht van uw verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Dekbedovertrek Wit 240×220

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️