Dekbedovertrek 240×220 Aanbieding ☑️ 15 LUCRATIEVE HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Deals

De beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Dekbedovertrek 240×220 Aanbieding:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gecreëerd om jouw de beste slaap te geven. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit nog een onderscheid in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten beschikbaar. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Dekbedovertrek 240x220 Aanbieding

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is dan het O2 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. Je koopt dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Dekbedovertrek 240×220 Aanbieding: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Na die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 tot maar liefst 45. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wil kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Dekbedovertrek 240×220 Aanbieding

Emma heeft een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus goed onderzoek alvorens u een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Dekbedovertrek 240x220 Aanbieding

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Dekbedovertrek 240×220 Aanbieding Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde haalbaar is om de deken om te reinigen, blijkt de deken te zwaar voor huishoudelijke wasmachines. Er zijn 2 formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter tevens 240 bij 220 en ook het prijs vangt aan op €165 euro’s.

Temp pad

Met het temp pad tool kunnen het warmte vanuit de bedje worden gereguleerd. De toestel moet vlakbij de slaapplek om te worden geplaatst plus kan met één afstandsbedieningstoestel zijn aangepast. Van dit bevinden de energiecellen niet standaardmatig bijgevoegd. Het kostprijs van het temperatuurpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft vier verschillende materassen. We zoomen in de 2 favoriete materassen: Het Emma merk O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beiden bedden kennen één omvang van 25 cm. De O2 bezit één medium naar vast karakter, hetgeen prima aansluit bij zij en rugslapers.

Het gemengde blijkt net een beetje harder. Het belangrijkste verschil tussendoor het twee materassen blijkt dat bij de hybride ’n pocketvering laagje blijkt toegevoegd.
De kleinste formaat vanaf het Het Emma O2 matras kost 439 en tevens het grootste maat 1069 euro. Bij het Emma Hybrid matras beginnen het prijzen vanaf 899 euro t/m 2039 euro. Zoals u kan zien, bewegen het kosten krachtig verschillend.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma waarborg en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Dekbedovertrek 240×220 Aanbieding

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte positie van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er toegepast aan steeds meer gemak, support en temperatuurregulering door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als veilig, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaaphouding en het type ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Personen die pijn voelt door drukplekken (meestal wanneer een gedeelte van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het teveel belasting verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg vaste matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een goede alignering van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugpijn lijdt door een onjuiste alignering van de ruggengraat (meestal als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het meest passend is dan een van onze hybride matrassen met veren. Het issue doet zich vaker voor bij personen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op heel oude, misvormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben veel voordeel bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium een beetje toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfort laag en kleine veren, om de eerder besproken drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketvering en vulling?

Zoals als ieder stoffen hebben ook vulling en interne veren ieder eigen sterke punten. Vulling werkt druk reducerend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je hand tintelen, is een schuimmatras vermoedelijk een verbeterde keuze voor.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en geven daardoor wat meer ondersteuning. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Als je overvloedig transpireert of in een erg dampig weer verblijft, is de veerkern vast en zeker het overwegen waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt in het algemeen gezien als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het midden houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Original Hybrid, waarbij de top laag is aangepast om om een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als meer zacht (maar toch vaster dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Klopt het feit dat mijn eigen bed een krachtige stank kun bezitten?

Ja, als uw verse Emma-bed een lucht heeft, ligt het feit dat heel gebruikelijk. De stank is ongevaarlijk en indien u hetzij bed tweeënzeventig uren toelaat ventileren, verdampt dat geur. Ons producten zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en tevens erkend om zuigelingen op toelaten slapen. Dus maak je je geen bekommeringen betreffende de stank van jouw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Dekbedovertrek 240×220 Aanbieding

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️