Dekbed Zijde 🔥 9 OPVALLENDE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een korting, in dit stuk lees je hoe je de grootste afprijzingen en beste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Dekbed Zijde:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slapen. Ontwikkeld om je de beste nachtrust te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras tal van maten verkrijgbaar. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse types schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van de matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Dekbed Zijde

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het standaard Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler is dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Dekbed Zijde: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% en zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier handvatten en bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 en €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar die toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Dekbed Zijde

Emma heeft een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende research alvorens je een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Dekbed Zijde

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Dekbed Zijde Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat het mogelijk blijkt te zijn om de dekbed om te wassen, blijkt het dekentje te gewichtig voor binnenlandse wasmachines. Er bestaan twee formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 cm tevens 240 bij 220 en ook het kosten begint bij €165 EUR.

Temp pad

Dankzij het temp pad tool kan de temperatuur vanaf de bed zijn beheerd. Het apparaat dient naast de bedden te wezen neergezet en ook mag met 1 afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Daarvan bevinden de accu’s geen standaardgewijs ingesloten. De prijs vanaf de temperatuurpad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 verschillende matrassen. We focussen in het 2 populairste materassen: Het Emma merk O2 en de Emma merk Hybrid. Allebei matrassen kennen ’n dikte van 25 centimeter. Het O2 heeft één medium tot stevig karakter, wat uitstekend geschikt is voor zijde en rugzijde slapers.

Het hybride schijnt juist iets steviger. De belangrijkste verschil tussenin de een tweetal materassen schijnt het bij het hybrid een pocketveer niveau schijnt toegevoegd.
De kleinste afmeting vanaf het Het Emma O2 bed bedraagt 439 en het grootste formaat €1.069. Bij Emma Hybrid bed starten de kosten vanaf 899 tot 2.039 euro. Net als u kan zien, lopen het tarieven sterk uiteen.

Worden er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- waarborg en welke aspecten wordt er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Dekbed Zijde

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte positie van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Door de varianten door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, steun en warmteregulering door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugklachten of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaaphouding en het type ongemak dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die last heeft door drukplekken (meestal als een deel van je lichaam wordt belast of afgesloten als het teveel gewicht ondersteunt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op erg stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte uitlijning van de ruggengraat, als je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn ervaart door een slechte uitlijning van de ruggengraat (doorgaans als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupen), nood meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest passend is dan één van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem komt vaker voor bij mensen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op heel versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm profijt bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium een beetje toegevoegde waarde heeft met een dikker comfortabele laag en microveren, om de voorgaand besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketvering en vulling?

Net als elk grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren hun unique sterke kanten. Foam functioneert druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef ervaart dat je vingers slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure keuze in jouw geval.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en leveren zodoende wat meer ondersteuning. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Indien je overvloedig zweet of in een erg dampig milieu woont, is de veerkern zeker het overwegen waard.

Deze productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen gezien als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als gezien als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan kiezen de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de top opperste laag is aangepast voor om een beetje knusser gevoel van wolken en daarom als meer zacht (maar nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) is beschouwd.

Klopt dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense geur kan bezitten?

Ja, als uw recente Emma-slaapoppervlak een stank ervaart, ligt dat heel gewoon. Die stank is ongevaarlijk en wanneer jij hetzij matras 72 uren laat ventileren, vervaagt deze stank. Ons producten zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd om baby op de toelaten dutten. Dus maak u geen bekommeringen over de geur van uw recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets steviger dankzij hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Dekbed Zijde

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️