Dekbed Voor 1 Persoonsbed 🔥 13 VERRASSENDE TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma altijd een korting, in dit tekst leer je op welke manier je de grootste kortingen en beste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Dekbed Voor 1 Persoonsbed:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jouw de perfecte nachtrust te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er wel een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

De kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende formaten te koop. Het kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Dekbed Voor 1 Persoonsbed

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt het voor ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met de standaard Hybrid matras, waardoor het extra steun en vastheid biedt. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt dan de hoes het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Dekbed Voor 1 Persoonsbed: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 en maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven en toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige grepen en kan op 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het bed past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Dekbed Voor 1 Persoonsbed

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Dekbed Voor 1 Persoonsbed

Naast de bedden heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Dekbed Voor 1 Persoonsbed Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde denkbaar is om de dekbed om te schoonmaken, blijkt het deken te zwaar ten behoeve van huiselijke wasmachines. Er twee maten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240 bij 220 en het kosten start bij €165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad tool mag de warmte vanaf het bedje worden geregeld. Het apparaat hoort naast de het bed te wezen neergezet en kan via één afstandbediening wezen aangepast. Hiervan zijn de batterijen geen standaardgewijs inbegrepen. Het kostprijs van de tempereerpad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 uiteenlopende materassen. We focussen in op de twee meest populaire matrassen: Het Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beiden materassen bezitten één dikte vanaf 25. Het O2 bezit een medium tot vast aard, dat prima aansluit voor zijde en achterkant slapers.

Het gemengde schijnt net enigszins harder. Het grote onderscheid tussenin de twee matrassen blijkt het op de hybrid één pocketveringssysteem laagje blijkt geïntegreerd.
De kleinere afmeting vanaf de Het Emma O2 matras kost 439 en ook de grootste formaat 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid bed starten het prijzen van 899 tot 2.039 euro. Zoals jij kunt zien, gaan het kosten aanzienlijk verschillend.

Wordt er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma waarborg en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Dekbed Voor 1 Persoonsbed

Naast de matrassen, zijn er verschillende nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen teweegbrengt. Al onze topsellers zijn niet alleen grondig getest door autonome consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te wijten door dit design.

Gedurende de modellen door is er gebruikt aan toenemend gemak, support en warmteregulering door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen geven.

Degenen die pijn ervaart door drukplekken (meestal wanneer een deel van je lichaam wordt belast of afgekneld als het overmatig belasting draagt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op erg stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de rug, als je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug lijdt door een verkeerde alignering van de rug (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), verlangt meestal meer aan een matras dat meer support biedt. Het meest geschikt is vervolgens één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue treedt aker voor bij mensen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die eenvoudigweg te lange tijd op erg oude, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben enorm profijt bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium enigszins toegevoegde belang heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de hiervoor genoemde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid ertussen een pocketvering en schuim?

Zoals zoals elk stoffen hebben ook schuim en binnenveren hun unique sterk aspecten. Schuim opereert druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel beleeft dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een superieure optie voor.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en geven daardoor wat extra support. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij beter ventileert. Indien je veel zweet produceert of in een heel vochtig weer leeft, is de kern met veren zeker het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als een medium-stevig bed dat het midden hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor een beetje warmer gevoel van wolken en dus als meer zacht (desalniettemin nog vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Klopt het feit dat mijn slaapoppervlak een intense geur kun hebben?

Inderdaad, indien je recente Emma-bed een stank heeft, staat datgene heel gebruikelijk. Die stank ligt onschadelijk en als u het slaapoppervlak 72 uurtjes toelaat doorluchten, vervaagt die stank. Onze eigen items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd met het doel baby op de laten dutten. Dus maak jij niet bezorgdheden aangaande deze stank uit uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Dekbed Voor 1 Persoonsbed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️