Dekbed Overtrek Katoen ✔️ 6 OPMERKELIJKE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Deals

De Beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit artikel leer je op welke manier je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Dekbed Overtrek Katoen:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gemaakt om je de perfecte slaap te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van formaten te koop. Het kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Dekbed Overtrek Katoen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de 02 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt het voor ons dat een betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveren dan de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en vastheid biedt. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler is dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Dekbed Overtrek Katoen: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10% en zelfs 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige handvatten en op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype binnen alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Dekbed Overtrek Katoen

Emma biedt een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus goed onderzoek alvorens je een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Dekbed Overtrek Katoen

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Dekbed Overtrek Katoen Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde denkbaar blijkt te zijn om het dekentje om te reinigen, blijkt het dekbed te erg zwaar gedurende huishoudelijke wasserettes. Er zijn 2 afmetingen verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 cm en 240×220 plus de kostprijs start bij €165 EUR.

Temp pad

Met behulp van de temp pad instrument kan de temperatuur van het bedden worden gereguleerd. De toestel moet naast de bedden te worden opgesteld plus mag via een afstandbediening wezen bijgesteld. Daarvan zijn het energiecellen niet standaardmatig ingesloten. De prijs vanaf de temp pad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft vier verschillende bedden. Wij focussen in op het 2 meest populaire bedden: Emma O2 en het Emma Hybrid. Beide materassen hebben één dikte vanaf 25 centimeter. Het O2 heeft ’n gemiddeld naar ferm karakter, hetgeen prima geschikt is bij zij en tevens achterkant slapers.

Het hybride blijkt precies een beetje harder. De grootste afwijking tussenin het 2 matrassen blijkt het aan het gemengde ’n pocketveer laag is geïntegreerd.
Het kleinste formaat van het Het Emma merk O2 materas kostprijs 439 euro en ook de grootste maat 1069 euro. Bij Emma merk Hybrid bed beginnen het prijzen vanuit 899 euro tot 2039 euro. Net als jij kan zien, gaan het prijzen krachtig verschillend.

Worden er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma garantieperiode en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Dekbed Overtrek Katoen

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Door de modellen door is er gewerkt aan toenemend gemak, support en warmteregulering door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van stoffen die erkend zijn als veilig, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het type last dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Personen die ongemak heeft door drukplekken (gewoonlijk wanneer een gedeelte van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het overmatig gewicht ondersteunt) heeft er doorgaans nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede uitlijning van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugpijn ervaart door een slechte positionering van de rug (doorgaans als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupen), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra support biedt. Het meest passend is vervolgens één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk treedt aker voor bij personen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die gewoon te veel tijd op erg oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel profijt bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium iets meer belang heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de voorgaand vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocket veer en schuim?

Zoals gelijk alle grondstoffen hebben ook foam en binnen veren elk afzonderlijk krachtige punten. Schuim werkt druk reducerend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure keuze in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat vaster en leveren zodoende wat meer steun. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je veel transpireert of in een zeer dampig milieu woont, is de verenkern zeker het overwegen waard.

De genoemde productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het in het algemeen beschouwd als een medium hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een medium stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Original Hybrid, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast te een beetje gezelliger gevoel van wolken en daarom als meer zacht (echter nog harder dan de Originele) is beschouwd.

Is het waar datgene mijn persoonlijke bed een intense lucht kan bezitten?

Ja, indien jouw nieuwe Emma-bed een stank heeft, ligt het feit dat zeer normaal. De stank ligt ongevaarlijk en indien u het slaapoppervlak twee en zeventig uur laat toe luchten, verdwijnt deze lucht. Onze producten zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en eveneens toegestaan met het doel zuigelingen op de te rusten. Derhalve maak je geen zorgen aangaande het geur uit jouw recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Dekbed Overtrek Katoen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️