Dekbed Klemmen ᐅ 14 VERBAZENDE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een korting, in dit stuk lees je op welke manier je de grootste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Dekbed Klemmen:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slapen. Ontwikkeld om jouw de perfecte slaap te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras talrijke formaten te koop. Het kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De O2 bestaat uit verschillende types schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Dekbed Klemmen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt het voor ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit levert. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Dekbed Klemmen: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10 tot zelfs 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige grepen en op 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere wensen is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Dekbed Klemmen

Emma biedt een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus goed onderzoek alvorens je een beslissing neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Dekbed Klemmen

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Dekbed Klemmen Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het hetzelfde mogelijk blijkt te zijn te de dekbed te schoonmaken, blijkt de dekbed te erg zwaar voor huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan twee afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm en 240×220 en ook het prijs begint bij 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad gereedschap kunnen de warmte van het bed wezen gereguleerd. De apparaat moet naast de de bed te wezen neergezet en ook kan met een afstandsbediening wezen aangepast. Hiervan zijn de energiecellen niet standaard ingesloten. De kostprijs van het temperatuurpad is 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit een viertal diverse materassen. We concentreren in op het twee populairste bedden: Emma O2 en tevens het Emma Hybrid. Allebei matrassen hebben ’n diktegraad van 25 cm. De O2 heeft een medium tot stevig karakter, hetgeen uitstekend aansluit voor zij en ook rugslapers.

De hybrid schijnt precies een beetje steviger. Het grote afwijking tussenin het twee materassen schijnt het aan het hybride één pocketveringssysteem laagje blijkt toegepast.
De minste formaat vanaf het Het Emma O2 bed bedraagt 439 euro en ook de grootst maat 1069 euro. Bij Emma merk Hybrid bed beginnen het tarieven van 899 tot en met €2.039. Zoals u kunt aanschouwen, bewegen het kosten sterk uiteen.

Wordt er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma garantieperiode en welke aspecten wordt er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Dekbed Klemmen

Naast de matrassen, zijn er verschillende nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrascover, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit design.

Gedurende de modellen door is er gebruikt aan toenemend comfortabelheid, support en warmteregulering door het gebruiken van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen aanbieden.

Wie last ervaart door drukplekken (meestal als een gedeelte van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het overmatig massa draagt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Hoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog altijd beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een correcte uitlijning van de ruggengraat, mocht je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een onjuiste positionering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat bijkomende steun verleent. Het beste is dan een van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk treedt regelmatig voor bij mensen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op erg oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfortabele laag en kleine veren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocket veer en schuim?

Gelijk als ieder grondstoffen hebben ook vulling en binnenveren hun eigen krachtige aspecten. Foam werkt drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en vaker het besef krijgt dat je handen slapen, is een schuim matras waarschijnlijk een superieure optie voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat steviger en geven daardoor wat meer support. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig zweet produceert of in een zeer vochtig weer leeft, is de verenkern absoluut het bekijken waard.

Deze productreeksen in het algemeen:

De O2 is in het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als een medium-stevig matras dat het midden behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, waarbij de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast te een beetje gezelliger wolkengevoel en dus als softer (maar nog steeds harder dan de Originele) wordt gezien als gezien.

Is het juist dat mijn eigen slaapoppervlak een sterke lucht kun ervaren?

Inderdaad, wanneer uw recente Emma-matras een lucht bezit, is dat erg normaal. Die stank ligt onschadelijk en als je het slaapoppervlak twee en zeventig uurtjes laat doorluchten, verdampt deze stank. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd met het doel baby’s op het om slapen. Derhalve maak je u geen bekommeringen betreffende deze stank uit je verse Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Dekbed Klemmen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️