Dekb ☑️ 8 VERBIJSTERENDE FEITEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Deals

De beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Dekb:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gemaakt om je de beste slaap te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit nog een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van maten te koop. Het kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft de 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van de matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Dekb

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de 02 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Dekb: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier grepen en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype binnen alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het bed in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden om toe te voegen bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Dekb

Emma biedt een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende research alvorens u een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Dekb

Naast de bedden heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Dekb Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde mogelijk blijkt te zijn om de dekentje te reinigen, is de dekentje te erg zwaarwegend ten behoeve van huishoudelijke wasserettes. Er twee maten beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en ook het kosten start op 165 euro euro’s.

Temp pad

Met het tempereerpad gereedschap kunnen de warmte vanuit het bedje worden gereguleerd. De apparaat hoort naast de bed te zijn neergezet en mogen met 1 afstandsbediening zijn versteld. Van dit bevinden het accu’s geen standaardgewijs inbegrepen. Het kostprijs vanaf de temp pad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 uiteenlopende materassen. We focussen in op het een tweetal meest populaire bedden: Het Emma O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen hebben een omvang vanaf 25. De O2 kent een medium naar ferm eigenschap, wat prima aansluit bij zij en tevens rugzijde slapers.

Het hybrid blijkt juist een beetje harder. Het grootste afwijking tussenin de een tweetal materassen schijnt het op het gemengde ’n pocketveer niveau is toegepast.
Het kleinere afmeting vanaf het Emma O2 matras bedraagt 439 en ook het grootst maat 1.069 euro. de Emma Hybrid matras starten de prijzen vanuit 899 tot €2.039. Net als je mag zien, lopen de kosten sterk uiteenlopend.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- garantie en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Dekb

Naast de matrassen, zijn er meer slaap verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het toevoegen van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig rein te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het soort ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen situaties verhelpen, maar we kunnen je wel wat adviezen geven.

Degenen die last ervaart door drukzones (doorgaans wanneer een deel van je lijf wordt beladen of afgekneld als het te veel belasting draagt) heeft er doorgaans baat bij om te veranderen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel vaste matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de rug, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug lijdt door een verkeerde uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en start door te zakken bij de heupzone), verlangt doorgaans meer aan een matras dat meer ondersteuning verleent. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue doet zich vaker voor bij personen die wat zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te lang op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm profijt bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en microveren, om de voorgaand vermelde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocketveer en schuim?

Net zoals elk grondstoffen hebben ook schuim en interne veren elk unique sterk aspecten. Vulling werkt druk verminderend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie krijgt dat je handen slapen, is een schuim matras wellicht een superieure keuze voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat steviger en bieden daardoor wat meer steun. Het grootste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een heel dampig weer woont, is de veerkern absoluut het aandacht geven waard.

De genoemde productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een medium stevig slaapoppervlak dat het balans hanteert (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top opperste laag is aangepast om te een wat warmer wolkachtig gevoel en dus als zachter (maar toch vaster dan de Oorspronkelijke) is gezien.

Klopt dat mijn persoonlijke matras een sterke geur mag ervaren?

Ja, indien uw nieuwe Emma-bed een geur heeft, is dat erg gebruikelijk. De stank staat onschadelijk en wanneer je het bed 72 uur laat doorluchten, vervaagt die stank. Onze items zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan om baby’s op de toestaan slapen. Derhalve maak je geen bezorgdheden over de geur van je verse Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Dekb

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️