Contact Email Emma Matras Mariska Meints 🔴 14 VERRASSENDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk lees je op welke manier je de grootste afprijzingen en beste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Contact Email Emma Matras Mariska Meints:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slaap. Gemaakt om jou de beste slaap te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit nog een verschil in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten beschikbaar. De kleinere formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel kopen op de website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Contact Email Emma Matras Mariska Meints

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige wat anders is dan de 02 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter is dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Contact Email Emma Matras Mariska Meints: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Na die verhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10 en maar liefst 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige grepen en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform biedt een stevige ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Contact Email Emma Matras Mariska Meints

Emma biedt een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research alvorens u een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Contact Email Emma Matras Mariska Meints

Naast de bedden biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Contact Email Emma Matras Mariska Meints Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het hetzelfde mogelijk is om het dekbed te reinigen, blijkt het dekbed te erg zwaar gedurende huiselijke wasserettes. Er bestaan 2 maten verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en de prijs start op €165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad instrument kunnen de temperatuur vanaf de bed worden beheerd. Het machine moet naast de het bedden om te worden neergezet en kan door middel van één afstandbediening worden aangepast. Van dit bevinden de accu’s niet echt standaard bijgevoegd. Het kosten van de temp pad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 verschillende matrassen. Wij focussen in het twee populairste matrassen: Het Emma merk O2 en de Emma merk Hybrid. Allebei matrassen hebben ’n omvang vanaf 25. Het O2 bezit ’n gemiddeld tot vast aard, wat prima geschikt is bij zij en rugzijde slapers.

De hybride schijnt precies enigszins steviger. De grootste onderscheid tussenin het een tweetal materassen is dat op het hybride een pocketvering laagje schijnt geïntegreerd.
De minste maat van het Het Emma merk O2 bed bedraagt 439 euro en tevens de grootste afmeting 1069 euro. Bij Emma merk Hybrid materas beginnen de prijzen vanaf 899 t/m 2039 euro. Zoals je mag bekijken, lopen de tarieven aanzienlijk uiteen.

Worden er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma garantieperiode en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Contact Email Emma Matras Mariska Meints

Buiten de matrassen, zijn er verschillende nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen grondig getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn gemaakt van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het type last dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Personen die last heeft door drukzones (gewoonlijk wanneer een deel van je fysiek wordt overbelast of afgesloten als het teveel belasting ondersteunt) heeft er meestal voordeel van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg stevige matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste positionering van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een slechte uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en start door te zakken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat bijkomende steun geeft. Het beste is daarna eentje van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te lange tijd op zeer verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben heel veel profijt bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins meer belang heeft met een dikkere comfort laag en microveren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocketveer en foam?

Net gelijk elk grondstoffen hebben ook schuim en interne veren ieder eigen sterk kanten. Foam functioneert druk verminderend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het besef beleeft dat je hand tintelen, is een matras van schuim waarschijnlijk een betere alternatief voor.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en leveren zodoende wat toegevoegde steun. Het voornaamste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Wanneer je veel zweet of in een zeer vochtig klimaat leeft, is de kern met veren zeker het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorrang).

De Hybrid Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste laag is aangepast voor een enigszins knusser wolkachtig gevoel en dus als zachter (maar nog vaster dan de Original) is beschouwd.

Klopt het feit dat mijn bed een krachtige geur kun bezitten?

Klopt, wanneer uw recente Emma-matras een geur ervaart, ligt dat heel gebruikelijk. Die lucht ligt onbedreigend en als jij de matras twee en zeventig uur laat toe doorluchten, verdwijnt deze lucht. Ons items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en eveneens erkend met het doel baby op het toelaten slapen. Derhalve maak je u geen zorgen betreffende de lucht afkomstig van uw verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins solider dankzij hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Contact Email Emma Matras Mariska Meints

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️