Consumentenbond Testen ᐅ 8 VERBIJSTERENDE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Promoties

De Beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk lees je op welke manier je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Consumentenbond Testen:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gemaakt om je de perfecte slaap te bieden. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit wel een onderscheid in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten te koop. De kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse types schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Consumentenbond Testen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is dan het 02 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Consumentenbond Testen: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na die verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% tot maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige handvatten en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn diverse elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Consumentenbond Testen

Emma biedt een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende research voordat u een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Consumentenbond Testen

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Consumentenbond Testen Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde denkbaar is te het dekbed te reinigen, is het dekentje te erg zwaar gedurende huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan twee formaten beschikbaar van 150×200 centimeter tevens 240 bij 220 plus de kosten start bij €165 euro’s.

Temp pad

Dankzij de temp pad instrument kan het temperatuur vanaf het bedden worden gereguleerd. De apparaat hoort naast de bed om te zijn opgesteld en ook mag door middel van 1 afstandsbediening wezen bijgesteld. Daarvan zijn de energiecellen niet standaardmatig ingesloten. Het prijs vanaf het tempereerpad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft een viertal uiteenlopende matrassen. We focussen in op het een tweetal populairste bedden: Het Emma merk O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Allebei bedden bezitten een diktegraad vanaf 25 centimeter. De O2 kent één medium tot ferm eigenschap, hetgeen prima aansluit bij kant en ook achterkant slapers.

De gemengde blijkt juist een beetje steviger. De grootste verschil tussenin het een tweetal matrassen is dat op de gemengde één pocketvering laagje is toegepast.
Het minste afmeting van de Het Emma merk O2 bed kostprijs 439 euro en tevens de grootste maat €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid materas starten het tarieven vanaf €899 t/m 2039 euro. Net als je kunt bekijken, bewegen de kosten sterk uiteenlopend.

Worden er korting gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- waarborg en welke onderdelen worden er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Consumentenbond Testen

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte positie van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet alleen grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er toegepast aan meer en meer gemak, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van meer innovatieve materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het type last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat adviezen aanbieden.

Personen die pijn heeft door drukpunten (gewoonlijk als een stuk van je lichaam wordt belast of gekneld als het teveel belasting draagt) heeft er doorgaans voordeel van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op zeer stevige matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn ervaart door een onjuiste alignering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en start door te zakken bij de heupen), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra steun geeft. Het beste is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het issue komt regelmatig voor bij personen die een beetje zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te lang op erg oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een dikkere comfort laag en kleine veren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocket veer en foam?

Gelijk als alle materialen hebben ook foam en interne veren elk afzonderlijk sterk punten. Schuim opereert drukverlagend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het gevoel beleeft dat je vingers slapen, is een matras van schuim vermoedelijk een betere optie voor.

Interne veren zijn gewoonlijk wat vaster en leveren zodoende wat extra steun. Het grootste pro van de binnenvering kern is dat hij optimaler ventileert. Als je heel veel zweet of in een heel nat milieu verblijft, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Original Hybrid is aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Originele Hybride, terwijl de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om een beetje warmer gevoel van wolken en dus als softer (desalniettemin nog vaster dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Klopt dat mijn persoonlijke matras een intense lucht kun bezitten?

Inderdaad, indien jouw verse Emma-matras een geur ervaart, ligt datgene heel normaal. Het lucht is onschadelijk en als u hetzij matras 72 uur laat doorluchten, verdwijnt deze geur. Ons producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens goedgekeurd met het doel baby’s op laten rusten. Dus maakt u geen zorgen betreffende deze lucht afkomstig van jouw recente Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Consumentenbond Testen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️