Consumentenbond Consumentenbond Nl ✔️ 9 SCHOKKENDE HACKS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel leer je hoe je de grootste afprijzingen en voordeligste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Consumentenbond Consumentenbond Nl:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slapen. Ontwikkeld om jouw de ideale nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit nog een verschil in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke maten te koop. De kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De O2 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik plak HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Consumentenbond Consumentenbond Nl

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het 02 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Consumentenbond Consumentenbond Nl: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% tot maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier grepen en kan op 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. bed biedt een stevige ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 tot €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Consumentenbond Consumentenbond Nl

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus goed onderzoek voordat je een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Consumentenbond Consumentenbond Nl

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Consumentenbond Consumentenbond Nl Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde mogelijk is te het dekbed om te reinigen, blijkt de deken te erg zwaar voor huiselijke wasmachines. Er twee formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240 bij 220 en ook de kostprijs start bij €165 EUR.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad gereedschap mag het warmte vanaf het bedje wezen gereguleerd. De machine moet naast de bedden te worden geplaatst en mogen door middel van één afstandsbediening worden bijgesteld. Hiervan bestaan het energiecellen niet standaardgewijs ingesloten. De kosten vanaf de temp pad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 diverse matrassen. Wij zoomen in op het twee favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en het Emma merk Hybrid. Beide matrassen kennen een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit ’n medium naar ferm karakter, wat uitstekend aansluit voor kant en achterkant slapers.

De hybride schijnt juist een beetje steviger. De grootste onderscheid tussen de twee materassen blijkt het feit dat bij de gemengde een pocketveer niveau is toegepast.
Het kleinere formaat vanaf het Emma O2 materas bedraagt 439 en ook het grootst afmeting €1.069. de Emma merk Hybrid matras beginnen het tarieven van 899 tot en met 2039 euro. Zoals u kunt bekijken, bewegen de kosten aanzienlijk uiteen.

Worden er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma garantieperiode en welke aspecten wordt er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Consumentenbond Consumentenbond Nl

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbeschermer, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan toenemend gemak, support en warmteregulering door het gebruiken van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn gemaakt van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaappositie en het type ongemak dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Wie last heeft door drukplekken (doorgaans als een stuk van je lichaam wordt beladen of gekneld als het te veel gewicht verdraagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog altijd gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een slechte uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat bijkomende steun verleent. Het meest geschikt is vervolgens één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt aker voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te lang op erg versleten, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben enorm voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium een beetje toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en kleine veren, om de eerder genoemde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketveer en schuim?

Zoals als alle stoffen hebben ook vulling en binnenveren hun afzonderlijk sterk aspecten. Foam functioneert drukverlagend. Wanneer je een zijslaper bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je vingers slapen, is een schuim matras vermoedelijk een betere keuze in jouw geval.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en leveren daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het voornaamste voordeel van de binnenvering kern is dat hij optimaler ventileert. Indien je heel veel zweet produceert of in een erg nat klimaat leeft, is de verenkern absoluut het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het over het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen aangemerkt als een medium hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid is gezien als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de boven laag is aangepast om te een wat knusser wolkengevoel en daarom als meer zacht (desalniettemin nog steeds steviger dan de Original) wordt gezien als aangemerkt.

Is het waar dat mijn persoonlijke bed een intense geur mag ervaren?

Ja, indien jouw recente Emma-bed een lucht heeft, is het feit dat heel gewoon. Het geur is onbedreigend en wanneer je het bed tweeënzeventig uurtjes laat luchten, verdampt deze geur. Onze eigen items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en tevens erkend met het doel baby op het te dutten. Derhalve maak je u geen enkele bezorgdheden aangaande het stank uit jouw recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Consumentenbond Consumentenbond Nl

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️