Compleet Bed 90×200 🔴 11 SIMPELE FEITEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een korting, in dit tekst ontdek je op welke manier je de hoogste kortingen en voordeligste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Compleet Bed 90×200:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slapen. Ontwikkeld om jouw de perfecte slaap te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit wel een verschil in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten beschikbaar. De kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft het 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De O2 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Compleet Bed 90x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Compleet Bed 90×200: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 tot zelfs 45. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier grepen en kan bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed uit de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 tot €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Compleet Bed 90×200

Emma biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Compleet Bed 90x200

Buiten de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Compleet Bed 90×200 Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde mogelijk blijkt te zijn te het dekbed te reinigen, blijkt de dekbed te erg zwaarwegend ten behoeve van huiselijke wasmachines. Er bestaan 2 afmetingen verkrijgbaar vanaf 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 en ook de kostprijs begint op 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad instrument kan het temperatuur vanaf de bedje zijn geregeld. De apparaat moet naast de slaapplek te worden opgesteld en ook kan door middel van een afstandsbedieningstoestel worden versteld. Daarvan zijn het accu’s niet standaardmatig bijgevoegd. De kosten van de temp pad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 diverse bedden. Wij focussen in de twee populairste materassen: Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Allebei bedden kennen een diktegraad vanaf 25. Het O2 kent ’n gemiddeld naar ferm karakter, dat uitstekend geschikt is bij zijde en ook rugzijde slapers.

Het hybrid schijnt juist iets harder. Het grote onderscheid tussenin de twee materassen schijnt het feit dat op de hybrid één pocketveringssysteem laag schijnt toegepast.
Het kleinere maat van het Het Emma O2 bed bedraagt 439 en de grootste formaat 1.069 euro. Bij Emma Hybrid materas beginnen de tarieven vanaf €899 tot €2.039. Zoals je mag zien, gaan het kosten krachtig verschillend.

Wordt er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma- garantieperiode en wat worden er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Compleet Bed 90×200

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte positie van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten tot gevolg heeft. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan toenemend gemak, steun en temperatuurregulering door het invoegen van meer vernieuwende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn vervaardigd van materialen die gecertificeerd zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaappositie en het type pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet omstandigheden oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Degenen die ongemak voelt door drukplekken (gewoonlijk als een stuk van je lijf wordt beladen of afgesloten als het te veel gewicht draagt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte alignering van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn lijdt door een verkeerde alignering van de rug (doorgaans als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupzone), verlangt doorgaans meer aan een matras dat bijkomende support verleent. Het beste is dan een van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem komt vaker voor bij individuen die een beetje zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op heel oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben heel veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets meer waarde heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid ertussen een pocket veer en foam?

Gelijk als ieder materialen hebben ook foam en binnen veren ieder unique sterke punten. Schuim opereert drukverlagend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het gevoel krijgt dat je handen slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure keuze voor jou.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat steviger en leveren zodoende wat extra ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Wanneer je heel veel zweet of in een zeer nat milieu woont, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een medium stevig matras dat het balans hanteert (hieraan geven de meeste mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de boven laag is aangepast om voor een beetje knusser wolkengevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin toch harder dan de Originele) is gezien.

Klopt het feit dat mijn eigen matras een krachtige lucht mag ervaren?

Klopt, wanneer jouw recente Emma-matras een stank ervaart, ligt het feit dat heel gewoon. Die stank ligt ongevaarlijk en indien je de slaapoppervlak tweeënzeventig uurtjes laat toe ventileren, verdampt die geur. Onze eigen producten zijn OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd voor het doel baby op de te slapen. Dus maak je u niet zorgen over het lucht uit uw verse Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Compleet Bed 90×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️