Compleet Bed 180×200 ☑️ 9 VREEMDE FEITEN

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit artikel lees je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Compleet Bed 180×200:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Ontwikkeld om jouw de perfecte nachtrust te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De O2 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Compleet Bed 180x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan de O2 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Compleet Bed 180×200: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10 tot zelfs 45%. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier grepen en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed binnen de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar om toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Compleet Bed 180×200

Emma heeft een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat u een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Compleet Bed 180x200

Buiten de bedden heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Compleet Bed 180×200 Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn om de deken te wassen, is de dekentje te zwaar ten behoeve van huiselijke wasmachines. Er bestaan 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240 bij 220 en ook de kosten begint bij €165 euro.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad instrument kan het warmte vanuit het bed wezen geregeld. Het apparaat hoort vlakbij de slaapplek om te wezen neergezet plus kan via een afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Daarvan bevinden het energiecellen niet echt standaard bijgevoegd. De kostprijs van de temp pad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft een viertal verschillende materassen. Wij concentreren in de 2 meest populaire bedden: Het Emma merk O2 en ook het Emma Hybrid. Allebei materassen hebben ’n omvang vanaf 25 cm. De O2 kent ’n middelmatig tot ferm aard, hetgeen goed past voor kant en tevens rugslapers.

De hybride blijkt net een beetje steviger. Het belangrijkste onderscheid tussendoor het twee bedden blijkt het aan het hybride ’n pocketvering laag schijnt toegevoegd.
Het kleinste afmeting vanaf het Emma O2 matras bedraagt 439 euro en ook de grote formaat 1.069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid matras vangen aan het kosten vanuit 899 t/m 2.039 euro. Net als u kan bekijken, gaan het prijzen sterk uiteenlopend.

Worden er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma garantieperiode en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Compleet Bed 180×200

Buiten de matrassen, zijn er meer slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfort, support en warmtebeheersing door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die erkend zijn als betrouwbaar, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugklachten of pijn?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort pijn dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet alle gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen voorschotelen.

Wie ongemak voelt door drukpunten (gewoonlijk wanneer een deel van je lichaam wordt belast of afgekneld als het teveel massa draagt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte alignering van de ruggengraat, mocht je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een slechte positionering van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te verzakken bij de heupzone), verlangt meestal meer aan een matras dat meer ondersteuning verleent. Het meest passend is daarna eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem komt regelmatig voor bij personen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die eenvoudigweg te veel tijd op erg versleten, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm voordeel bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium iets meer waarde heeft met een dikkere comfort laag en microveren, om de hiervoor besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid ertussen een pocketvering en schuim?

Net zoals ieder materialen hebben ook vulling en interne veren ieder afzonderlijk sterk aspecten. Schuim opereert druk verminderend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het besef beleeft dat je hand tintelen, is een matras van schuim wellicht een superieure keuze voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat steviger en bieden daardoor wat meer support. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig transpireert of in een heel vochtig weer verblijft, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het in het algemeen gezien als een medium hard matras dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het balans hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, waarbij de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en dus als zachter (desalniettemin nog steeds vaster dan de Originele) wordt beschouwd.

Klopt dat mijn matras een intense lucht kan bezitten?

Inderdaad, als jouw verse Emma-bed een lucht ervaart, is datgene heel gebruikelijk. Die geur staat onschadelijk en wanneer u hetzij matras 72 uurtjes toelaat luchten, verdwijnt die lucht. Onze producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en eveneens toegestaan voor het doel baby’s op de te slapen. Derhalve maak je geen enkele zorgen over de stank van uw verse Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins solider dankzij hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Compleet Bed 180×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️