Compleet Bed 160×200 Aanbieding 🔴 15 SIMPELE HACKS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Promoties

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit stuk lees je hoe je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Compleet Bed 160×200 Aanbieding:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jou de ideale slaap te bieden. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit nog een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke maten te koop. De kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De O2 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van de bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Compleet Bed 160x200 Aanbieding

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan de 02 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit levert. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Compleet Bed 160×200 Aanbieding: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige grepen en bij 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het past in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden om toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Compleet Bed 160×200 Aanbieding

Emma biedt een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende research alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Compleet Bed 160x200 Aanbieding

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Compleet Bed 160×200 Aanbieding Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde denkbaar blijkt te zijn te het deken om te reinigen, is de dekbed te zwaar gedurende binnenlandse wasautomaten. Er bestaan twee afmetingen verkrijgbaar van 150 bij 200 cm tevens 240×220 en ook de prijs start bij 165 euro’s.

Temp pad

Met de temperatuurpad gereedschap kunnen het warmte vanuit het bedje wezen gereguleerd. Het apparaat hoort vlakbij het slaapplek om te wezen geplaatst plus mag met één afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Daarvan bevinden de energiecellen niet echt standaardmatig ingesloten. Het kostprijs vanaf het temp pad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over een viertal uiteenlopende materassen. Wij zoomen in het 2 favoriete materassen: Het Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beiden matrassen hebben één omvang van 25 centimeter. De O2 heeft één gemiddeld naar stevig karakter, hetgeen goed past bij kant en tevens rugslapers.

De gemengde schijnt net iets harder. De belangrijkste afwijking tussen het twee bedden blijkt het op het hybride een pocketveringssysteem laagje is toegevoegd.
Het kleinere maat vanaf het Het Emma merk O2 materas bedraagt 439 en het grootste formaat 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid bed vangen aan de kosten van 899 tot €2.039. Net als jij kan bekijken, gaan het tarieven krachtig uiteenlopend.

Wordt er korting gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma garantieperiode en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Compleet Bed 160×200 Aanbieding

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbeschermer, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te danken door dit ontwerp.

Tussen de varianten door is er gewerkt aan toenemend gemak, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor personen met rugpijn of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Personen die pijn ervaart door drukzones (gewoonlijk als een stuk van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het te veel gewicht draagt) heeft er meestal voordeel van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een onjuiste positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupen), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het beste is dan één van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij personen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op erg versleten, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben veel profijt bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium iets meer waarde heeft met een dikkere comfort laag en micro-veren, om de eerder besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocket veer en foam?

Net gelijk ieder grondstoffen hebben ook schuim en interne veren elk unique krachtige kanten. Schuim werkt druk reducerend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het sensatie ervaart dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure keuze voor jou.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat steviger en geven daardoor wat meer ondersteuning. Het belangrijkste pro van de binnenveringskern is dat hij efficiënter ventileert. Indien je heel veel transpireert of in een heel nat klimaat verblijft, is de verenkern zeker het bekijken waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 is in het in het algemeen beschouwd als een medium hard bed dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een medium stevig bed dat het balans hanteert (hieraan kiezen de meesten de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de boven opperste laag is aangepast voor een wat gezelliger wolkengevoel en dus als zachter (maar nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Is het waar dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense geur kan ervaren?

Klopt, wanneer uw nieuwe Emma-slaapoppervlak een lucht bezit, ligt datgene heel gebruikelijk. Het lucht ligt onbedreigend en indien je hetzij bed twee en zeventig uur laat toe doorluchten, verdampt deze stank. Onze producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en ook toegestaan om zuigelingen op de om dutten. Derhalve maak je jij geen zorgen betreffende het lucht afkomstig van jouw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets solider dankzij hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Compleet Bed 160×200 Aanbieding

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️