Cloudpillo Hoofdkussen ☑️ 10 ONVOORSTELBARE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Deals

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit stuk lees je op welke manier je de grootste afprijzingen en beste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Cloudpillo Hoofdkussen:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slaap. Gemaakt om je de perfecte nachtrust te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit wel een verschil in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende maten beschikbaar. De kleinere maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Cloudpillo Hoofdkussen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Cloudpillo Hoofdkussen: Korting op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10 tot zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier grepen en bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 en €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Cloudpillo Hoofdkussen

Emma Sleep heeft een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus goed research voordat je een aankoop neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Cloudpillo Hoofdkussen

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Cloudpillo Hoofdkussen Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat het denkbaar blijkt te zijn te de deken te schoonmaken, blijkt het dekbed te zwaarwegend ten behoeve van huiselijke wasautomaten. Er bestaan 2 maten beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 en het prijs begint bij €165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het temp pad gereedschap kunnen de warmte vanaf de bedje wezen gereguleerd. De machine hoort naast het bed om te worden neergezet en ook mogen via één afstandsbedieningstoestel wezen aangepast. Van dit zijn het accu’s niet standaard inbegrepen. De kostprijs van het tempereerpad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 diverse bedden. Wij concentreren in de twee meest populaire materassen: Het Emma merk O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen bezitten ’n dikte vanaf 25 cm. Het O2 heeft één gemiddeld tot ferm aard, wat goed past bij zij en tevens rugzijde slapers.

De gemengde schijnt net een beetje harder. Het grote verschil tussenin het een tweetal materassen blijkt het bij de hybrid een pocketvering laagje schijnt toegevoegd.
De minste maat vanaf het Het Emma O2 matras bedraagt €439 en het grootst afmeting 1069 euro. Bij Emma Hybrid bed starten het tarieven vanaf 899 t/m 2039 euro. Net als je kan zien, bewegen de tarieven aanzienlijk uiteen.

Worden er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma- waarborg en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Cloudpillo Hoofdkussen

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet alleen grondig getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de varianten door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, steun en warmteregulering door het gebruiken van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm last dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet alle situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Wie ongemak ervaart door drukplekken (meestal als een gedeelte van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er meestal voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een juiste alignering van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugklachten heeft door een verkeerde positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te soepel is en aanvangt door te zakken bij de heupzone), verlangt meestal meer aan een matras dat meer support geeft. Het beste is dan een van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich vaker voor bij personen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die eenvoudigweg te lange tijd op erg versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben heel veel baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium iets toegevoegde belang heeft met een dikker comfortlaag en kleine veren, om de voorgaand besproken drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketveer en schuim?

Net zoals elk materialen hebben ook schuim en binnen veren ieder afzonderlijk sterke punten. Foam opereert druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en vaker het sensatie ervaart dat je hand tintelen, is een matras van schuim vermoedelijk een betere keuze voor.

Interne veren zijn meestal wat vaster en bieden hierdoor wat extra steun. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je veel zweet produceert of in een heel nat weer verblijft, is de kern met veren zeker het bekijken waard.

De genoemde productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als gezien als een medium stevig matras dat het balans houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest gelijk met de Original Hybrid, in welk geval de top opperste laag is aangepast om te een beetje knusser gevoel van wolken en dientengevolge als softer (maar nog steeds harder dan de Oorspronkelijke) is gezien.

Klopt dat mijn eigen bed een intense lucht kan bezitten?

Inderdaad, als jouw recente Emma-bed een lucht bezit, is het feit dat erg gebruikelijk. Die geur is onschadelijk en als u hetzij bed twee en zeventig uur toelaat ventileren, vervaagt deze stank. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en eveneens erkend om baby op de om slapen. Derhalve maak u geen bekommeringen aangaande deze stank uit jouw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Cloudpillo Hoofdkussen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️