Centrum Emma 🔥 3 OPZIENBARENDE HACKS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een korting, in dit tekst lees je hoe je de grootste afprijzingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Centrum Emma:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jou de perfecte slaap te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit nog een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit betreft het O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Centrum Emma

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de O2 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met het standaard Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Centrum Emma: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Na die verhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10% tot zelfs 45. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier handvatten en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro en €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het bed past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Centrum Emma

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus goed onderzoek alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Emma kussen

Centrum Emma

Naast de bedden biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Centrum Emma Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat het denkbaar is om de deken om te wassen, blijkt het dekentje te gewichtig voor huishoudelijke wasautomaten. Er zijn 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240 bij 220 en ook de kostprijs vangt aan bij €165 EUR.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad tool mag het warmte vanaf de bedden worden geregeld. De machine hoort vlakbij de bed te zijn opgesteld en mag via 1 afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Van dit zijn de accu’s niet echt standaardmatig inbegrepen. De kosten van het temp pad is €259 euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier uiteenlopende matrassen. We concentreren in het een tweetal populairste matrassen: Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Beide matrassen bezitten ’n omvang vanaf 25 cm. Het O2 bezit ’n middelmatig naar ferm aard, dat goed geschikt is bij kant en achterkant slapers.

De hybride is juist enigszins steviger. Het belangrijkste afwijking tussenin de een tweetal materassen is het aan het hybride een pocketvering niveau schijnt geïntegreerd.
De kleinere afmeting van het Het Emma O2 bed bedraagt 439 euro en tevens de grootste afmeting 1.069 euro. de Emma merk Hybrid bed starten het tarieven vanuit €899 tot 2.039 euro. Zoals u mag zien, gaan de kosten krachtig uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma garantie en wat worden er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Centrum Emma

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet alleen grondig getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer gemak, support en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugpijn of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaaphouding en het type last dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg geen situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat richtlijnen geven.

Personen die last voelt door drukplekken (doorgaans wanneer een stuk van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het te veel belasting verdraagt) heeft er meestal nut van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste uitlijning van de rug, als je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn ervaart door een verkeerde uitlijning van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupzone), heeft meestal meer aan een matras dat meer steun geeft. Het beste is daarna één van onze hybride matrassen met veren. Het issue doet zich vaker voor bij mensen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te lang op heel verouderde, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben heel veel voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins meer belang heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketveer en foam?

Net zoals alle materialen hebben ook vulling en binnen veren elk eigen sterk aspecten. Vulling opereert druk reducerend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het besef krijgt dat je handen slapen, is een matras van schuim wellicht een verbeterde keuze voor.

Binnen veren zijn meestal wat harder en geven hierdoor wat meer steun. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig zweet produceert of in een erg dampig klimaat woont, is de kern met veren zeker het bekijken waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride wordt beschouwd als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven laag is aangepast om te een enigszins knusser gevoel van wolken en dientengevolge als zachter (maar nog harder dan de Original) wordt beschouwd.

Is het waar dat mijn persoonlijke bed een intense geur kun ervaren?

Inderdaad, als je verse Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, staat dat heel normaal. De lucht ligt ongevaarlijk en indien u hetzij matras twee en zeventig uren toelaat ventileren, vervaagt die geur. Ons artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens erkend voor het doel baby’s op het toelaten rusten. Dus maakt u geen enkele bekommeringen betreffende deze geur afkomstig van je recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins solider dankzij hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Centrum Emma

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️