Buy Bed Online Netherlands ᐅ 5 OPVALLENDE TIPS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst lees je hoe je de beste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Buy Bed Online Netherlands:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slaap. Gecreëerd om jouw de beste slaap te geven. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras verschillende formaten verkrijgbaar. De kleine maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft het O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Buy Bed Online Netherlands

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Buy Bed Online Netherlands: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 tot zelfs 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier handvatten en bij 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype uit alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het bed in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Buy Bed Online Netherlands

Emma biedt een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens u een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Buy Bed Online Netherlands

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Buy Bed Online Netherlands Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het het denkbaar blijkt te zijn te het dekentje om te schoonmaken, is het dekbed te erg gewichtig voor huiselijke wasautomaten. Er bestaan een tweetal maten beschikbaar vanaf 150×200 centimeter en 240×220 en ook het prijs begint bij €165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het temp pad instrument kan de warmtegraad vanuit het bedden worden geregeld. De apparaat dient naast de het bed te worden neergezet en mogen met één afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Van dit bevinden de batterijen geen standaard bijgevoegd. Het kostprijs van de tempereerpad is €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit 4 diverse bedden. We focussen in op het twee favoriete bedden: Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Beide materassen bezitten een dikte vanaf 25. Het O2 heeft één medium naar ferm aard, wat goed past bij kant en tevens rugzijde slapers.

Het hybride blijkt precies iets harder. De grootste afwijking tussendoor de twee bedden schijnt het op het gemengde een pocketveer niveau is geïntegreerd.
Het minste formaat vanaf het Het Emma O2 materas kost 439 euro en ook de grote formaat €1.069. Bij het Emma Hybrid materas vangen aan het prijzen vanaf 899 tot €2.039. Gelijkend op u kan zien, gaan het tarieven aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma- garantie en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Buy Bed Online Netherlands

Naast de matrassen, zijn er meer nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte positie van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te danken door dit ontwerp.

Tussen de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer comfort, steun en warmtebeheersing door het gebruiken van aanvullende vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die erkend zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijn?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaappositie en het type pijn dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Degenen die ongemak ervaart door drukzones (gewoonlijk wanneer een deel van je lijf wordt beladen of afgekneld als het te veel massa draagt) heeft er doorgaans nut van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een juiste alignering van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugklachten heeft door een slechte alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupzone), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende steun biedt. Het meest geschikt is dan één van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt vaker voor bij personen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op heel versleten, misvormde matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium enigszins extra belang heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de eerder besproken drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocket veer en schuim?

Gelijk als elk materialen hebben ook foam en interne veren ieder eigen sterk kanten. Schuim werkt drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je vingers slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere alternatief voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en bieden zodoende wat toegevoegde ondersteuning. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel transpireert of in een erg nat klimaat leeft, is de verenkern absoluut het bekijken waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt in het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als een medium-stevig matras dat het balans behoudt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is qua liggevoel het meeste gelijk met de Original Hybrid, terwijl de boven laag aan de bovenkant is aangepast om om een beetje knusser gevoel van wolken en dus als zachter (desalniettemin toch harder dan de Original) is aangemerkt.

Klopt dat mijn persoonlijke matras een krachtige geur kan bezitten?

Klopt, wanneer jouw nieuwe Emma-bed een geur bezit, staat dat erg normaal. Die lucht ligt onschadelijk en als jij de slaapoppervlak 72 uren laat ventileren, verdampt die stank. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en tevens erkend voor het doel zuigelingen op het laten slapen. Derhalve maak je u niet bezorgdheden over de geur afkomstig van je verse Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat solider dankzij hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Buy Bed Online Netherlands

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️