Breda Beddenwinkel ☑️ 13 VERBAZENDE FEITJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Promoties

De beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een korting, in dit stuk leer je op welke manier je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Breda Beddenwinkel:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slaap. Ontwikkeld om jouw de ideale nachtrust te geven. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras verschillende formaten te koop. De kleine formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De 02 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Breda Beddenwinkel

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de 02 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid levert. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Breda Beddenwinkel: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10% en zelfs 45. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier grepen en bij 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Breda Beddenwinkel

Emma biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen vaak al in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus goed onderzoek alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Breda Beddenwinkel

Naast de bedden heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Breda Beddenwinkel Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het hetzelfde denkbaar blijkt te zijn om de dekbed om te wassen, blijkt de deken te erg zwaarwegend voor huiselijke wasmachines. Er 2 formaten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm tevens 240 bij 220 en de kostprijs start bij 165 euro.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad instrument kan het warmte vanaf de bedden worden beheerd. Het toestel hoort naast de de bed te wezen geplaatst en ook kan via één afstandsbediening wezen versteld. Hiervan bestaan de batterijen geen standaardmatig bijgevoegd. Het prijs vanaf de temp pad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit een viertal diverse materassen. Wij focussen in op de een tweetal populairste bedden: Het Emma merk O2 en tevens het Emma Hybrid. Beide matrassen kennen één omvang vanaf 25 centimeter. De O2 kent één middelmatig tot stevig eigenschap, dat goed aansluit voor zij en achterkant slapers.

Het hybride is net iets steviger. Het belangrijkste verschil tussen het twee materassen is het feit dat aan het hybrid ’n pocketvering niveau blijkt toegevoegd.
Het minste afmeting vanaf de Het Emma O2 bed bedraagt 439 en ook het grootst afmeting €1.069. de Emma Hybrid materas vangen aan de prijzen vanuit 899 euro tot en met 2039 euro. Zoals je kan aanschouwen, bewegen het tarieven krachtig uiteen.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- garantie en wat worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Breda Beddenwinkel

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de varianten door is er gewerkt aan toenemend gemak, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas geen gevallen oplossen, maar we kunnen je wel wat adviezen geven.

Personen die pijn ervaart door drukpunten (meestal indien een gedeelte van je lijf wordt belast of gekneld als het teveel belasting ondersteunt) heeft er meestal baat bij om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een goede alignering van de rug, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie pijn in de rug ervaart door een onjuiste uitlijning van de rug (doorgaans als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende support biedt. Het meest passend is dan eentje van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem treedt aker voor bij personen die enigszins zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die gewoon te lange tijd op zeer versleten, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben heel veel baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en microveren, om de eerder genoemde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocketvering en vulling?

Gelijk gelijk ieder grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren elk unique sterke kanten. Foam functioneert druk verminderend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het sensatie beleeft dat je vingers slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde optie voor jou.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat harder en leveren zodoende wat extra ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je veel transpireert of in een erg dampig klimaat woont, is de veerkern zeker het overwegen waard.

De productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het algemeen gezien als een medium hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als gezien als een gemiddeld stevig bed dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van liggevoel het meeste vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven opperste laag is aangepast om voor een wat gezelliger wolkachtig gevoel en dus als zachter (echter nog steeds steviger dan de Original) is aangemerkt.

Klopt het feit dat mijn bed een intense stank kun bezitten?

Klopt, indien jouw verse Emma-slaapoppervlak een lucht bezit, is dat erg gewoon. Die stank staat onschadelijk en wanneer jij de matras twee en zeventig uren laat doorluchten, verdampt deze stank. Ons producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en ook erkend met het doel baby’s op toelaten rusten. Dus maak jij niet bekommeringen betreffende de stank van uw verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Breda Beddenwinkel

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️